Testte çoklu monitörlü iş istasyonları için iki ekonomik mini bilgisayar

Draqon

Aktif Üye


  1. Testte çoklu monitörlü iş istasyonları için iki ekonomik mini bilgisayar


    • Çok yönlü işlemciler



    • Linux altında daha ekonomik


  2. Bireysel toplantılar



  3. Çözüm
24/2024 tarihli makaleyi okuyun



İlk bakışta koyu gri kutular çok benzer çünkü her iki bilgisayar da Intel'in on yıl önce tanıttığı NUC formatını kullanıyor. 12 × 12 santimetreden daha küçük kaplama alanıyla masada neredeyse hiç yer kaplamazlar.

Bununla birlikte, bağlantı noktalarının sayısı ve çeşitliliği, tam boyutlu masaüstü bilgisayarlarınkilerle rekabet edebilir. Asrock Industrial ve ECS'nin mini bilgisayarlarının her biri, DisplayPort işlevli iki hızlı USB4 bağlantı noktası, iki HDMI ve iki Ethernet bağlantı noktası ve Wi-Fi 6E sunuyor.




Ekonomik ve sessiz çalışma vaat eden mini PC'lerin içinde en son mobil teknoloji çalışır. Liva Z7 Plus'ı ECS'den 16 GB RAM ve 256 GB SSD'ye sahip komple bir sistem olarak aldık, ancak aynı zamanda kendi başınıza monte edebileceğiniz bir barebone sistem olarak da mevcuttur. Asrock Industrial, 4X4 BOX-8640U'yu yalnızca boş olarak sunmaktadır. İki DDR5 SODIMM'i ve bir veri taşıyıcıyı kendiniz alıp kurmanız gerekir.


Bu, Haberler Plus makalemizin “Testte çok monitörlü iş istasyonları için iki ekonomik mini PC” okuma örneğiydi. Haberler Plus aboneliği ile yazının tamamını okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.




Maalesef bu bağlantı artık geçerli değil.

Hediye edilen öğelere verilen bağlantılar, 7 günden eskiyse veya çok sık erişiliyorsa geçersiz olacaktır.


Bu yazıyı okumak için deneme aboneliği yapın ve bir ay boyunca tüm Haberler+ içeriklerini ücretsiz okuyun.