Perşembe: Apple'ın sanal güverte için ampulü, Rusya'dan İnternet arşivi saldırısı

Draqon

Aktif Üye
ABD'de Apple, sansasyonel bir fikir için patent aldı. Ampulün amacı, kulaklık olmadan karma gerçeklik içeriğini mümkün kılmaktır. Odadaki projeksiyonlar sayesinde diğer insanlar da kulaklıkta neler olduğunu görebiliyordu. Buna mini sanal güverte diyebilirsiniz. Bu arada, “Wayback Makinesi”nin de bulunduğu ücretsiz internet kütüphanesi günlerce kullanılamadı. Ancak son zamanlarda sınırlı erişim yeniden mümkün oldu. Bu, kendilerinin iddia ettiği gibi bir Rus hacker grubu tarafından gerçekleştirilen bir siber saldırıydı. Windows 11 yüklü PC kullanıcılarının ise 24H2 güncellemesini yüklemeden önce dikkatli olmaları gerekiyor. Çünkü Western Digital'in SN570 veya SN770 SSD'sini kullanırsanız sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Şu ana kadar yalnızca kendi DRAM önbelleği olmayan bu iki SSD modeli etkilendi; bir bakışta en önemli raporlar.


Reklamcılık



Bu biraz bir tür için gerekli donanımı anımsatıyor Mini sanal güverte: Elma ABD'de tanıtıldı Bir ampulün patenti ödüllendirildi, Karma gerçeklik içeriğini masalara ve duvarlara yansıtın gerekir. Bu, karma gerçeklik gözlüğü kullananların karşılaştığı mevcut sorunu çözecektir. VizyonPro sanal bir şey görebiliyorum ama bu Ortam hariç kulaklık da olmadığı sürece kalır. Patentte açıklanan çözüm en azından bunu mümkün kılacaktır. Çevredeki içeriğin 2D versiyonunu görüntüleyin olabilmek. Böyle bir projeksiyon sistemi Grup deneyimi için karma gerçeklik şöyle: Apple sanal güverte ampulü için patent aldı.

İnternet Arşivleri sadece geçen haftadan beri sınırlı kullanımçünkü ücretsiz İnternet kütüphanesi büyük ölçüde denetim altında Milyonlarca eşzamanlı erişimi devre dışı bırakmak başı belaya girdi. Artık birbirlerine sahipler fail bozukluk buna Siber saldırı bilinen. Rus hacker grubu “SN_BLACKMETA” Kendi açıklamalarına göre bu dDoS saldırılarını hedef almak amacıyla gerçekleştirdi. Gazze çatışmasında Filistinli sivil nüfusun durumu dikkat çekmek için. İnternet Arşivi'ne yapılan saldırının doğrudan Gazze savaşıyla alakası yok ama hackerlar bunu daha önce de yapmıştı İsrail'deki çeşitli tesislere siber saldırılar gerçekleştirilen: İnternet Arşivi'ne siber saldırının Rus hackerlar tarafından gerçekleştirildiği anlaşılıyor.

Windows 11 için 24H2 güncellemesi biraz hazırlar Western Digital SSD'lerde sorunlar var. Ekim ayının başından bu yana, üretici forumunda diğer şeylerin yanı sıra PC'lerin… Mavi ekranlar (BSOD'lar) kaza. BSOD daha sonra “Kritik süreç çöktü” gibi bir şey görüntüler. Windows Olay Görüntüleyicisi, SSD denetleyicisi veya NVMe sürücüsüyle ilgili hataları gösterir. Becerikli kullanıcılar sorunu şu şekilde daraltacaktır: NVMe işlevi ana bilgisayar bellek arabelleği (HMB) geri. Western Digital'in HMB destekli DRAM'siz SSD'leri PCIe 3.0 modelini içerir WD Mavi SN580 ve WD Siyah SN770 PCIe 4.0 ile. Bu modeller, Windows 11 24H2 altında en fazla sorun raporuna sahiptir: belirli WD SSD'lerin çöktüğü bilgisayarlar.


Önerilen editoryal içerik



Onayınız doğrultusunda harici bir anket (Opinary GmbH) buraya yüklenecektir.



Anketleri her zaman yükle

Anketi şimdi yükle




Elon Musk nadir bir tane olabilir Brüksel'de başarı kayıt: AB Komisyonu mikroblog ağının çoğunluğunun kendisi tarafından kontrol edildiğine karar verdi X merkezi bir platform hizmeti olarak değil sonrasında Dijital Piyasalar Yasası (DMA) sınıflandırılmalıdır. Özellikle katı kurallar eski Twitter için geçerli değil Yarışma Kuralları Dijital Hizmetler Yasası'ndan. Buna “Kapı Bekçileri“Diğer şeylerin yanı sıra mesajlaşma programları ve mesajlaşma servisleri de kullanılmalı birlikte çalışabilir tasarım. Ayrıca platformlarında kendi ürün veya hizmetlerini tercih etmelerine izin verilmez. AB Komisyonu, X'in bu gerekliliklerden muaf olduğunu söylüyor: Musk'un X'i, Dijital Piyasalar Yasası kapsamında bir “bekçi” değil.

Bugünkü sayısında #Haberlershow diğer şeylerin yanı sıra Intel ve AMD'nin ARM'e karşı ittifakıdiğer sektör liderleriyle birlikte kurulan “x86 Ekosistem Danışma Grubu”. Bu şaşırtıcı ittifakın amacı nedir? ARM işlemcilerin ilerleyişini durdurabilir mi? Ayrıca şunu da konuşuyoruz Tesla'nın otomobil duyuruları ve küçük bir tane Optimus robotlarıyla hile yapmak. Tesla'nın planları ne kadar gerçekçi? tamamen otonom araçlar 2026'ya kadar mı? Uzaktan kumandalı robotların otonom olarak sunulması hangi etik soruları gündeme getiriyor? Bu arada pozlar Buhar referans olarak açık ki Dijital ürünleri yalnızca bir lisans satın alın edinilir. Bunun ne gibi bir etkisi var? Dijital çağda tüketici hakları? Bugün saat 17.00'de #Haberlershow'da canlı yayınlanacak konular şunlardır: Intel ve AMD'nin ARM, Tesla, Steam'e karşı ittifakı ve mülkiyet sorunu.



Ayrıca önemli:


(fds)