Çarşamba: Disney daha fazla yayın aboneliğine sahip, Tiktok'un ABD yasağına karşı argümanları

Draqon

Aktif Üye
Disney, Disney+ ve Hulu'da abonelik artışı ve faaliyet kârı bildirdi ancak spor yayını, TV ve sinema işletmeleri zayıflıyor. Eğlence şirketinin satışları artıyor ancak kârı düşüyor, ancak tema parkları özellikle ABD dışında popüler olmaya devam ediyor. Uygulamanın 2025 yılı başına kadar satılmaması halinde ABD bizzat Tiktok'u yasayla yasaklayacak. Sahibi Bytedance, yasanın sorumlu mahkeme tarafından anayasaya aykırı ilan edilmesini istiyor ve ABD Anayasasını ihlal edecek dört saldırı noktası belirledi. Avusturya'da Fisker Avusturya, Magna Steyr'de elektrikli otomobil üretimini yönetti. Araçların satılamaması nedeniyle pek çok çalışanın işten çıkarılmasının ardından Fisker Avusturya şimdi yeniden yapılandırma işlemleri için başvuruda bulunuyor; bir bakışta en önemli raporlar.

Reklamcılık



Eğlence devi Walt Disney onunla ilk kez para kazanıyor Yayın hizmetleri Disney+ ve Huluikisi de Abone büyümesi sergilemek. Ancak grubun geri kalanı için olan biten sadece bu Tema parklarıyla işler olumlu spor yayınları, doğrusal televizyon ve sinema sektörü zayıflıyor. Genel olarak Disney, önceki yıla göre daha fazla satış elde etti, ancak hisseler gibi karları da önemli ölçüde düştü. olmasına rağmen Disney+ ve Hulu 2024 yılının ilk üç ayında var ilk kez kârlı çalıştı ama Disney'de yayın yapmak tamamen olumlu değilçünkü ESPN+ ile spor yayını bir işletme kaybı kaydediyor: Disney+ ve Hulu ilk kez kâr ediyor, ancak borsa genel olarak hayal kırıklığı yaşıyor.

“Gerçekler ve Anayasa bizim tarafımızdadır ve yeniden galip gelmeyi umuyoruz.” Bu sözlerle Singapurlu Tiktok-Şef Shou Zi Chew bu konuda yeni yasa bununla tepki verir Tiktok ABD'de 2025'in başlarından itibaren yasaklandı olur. Şimdi yalan söylüyor Çinli şirketin davası önce. Aynı şeyi ifade ediyor dört anayasa hükmüYasanın ihlal ettiği bir şey. Resmi olarak yasa, barındırma hizmetlerinin yanı sıra dağıtım ve güncellemeleri de yasaklıyor “Yabancı rakipler tarafından kontrol edilen uygulamalar“. İlgili kaynak kodlarının dağıtımı bile yasaklandı: Tiktok, ABD yasağıyla mahkemede mücadele ediyor.

Fisker Avusturya Başvurulan İyileştirme prosedürleri özyönetim anlamında Avusturya iflas düzenlemeleri. Şirket sadece onun için değil Avusturya'da elektrikli otomobil satışı sorumluydu ama onları yönetiyordu Tek Fisker araç modeli olan Fisker Ocean'ın üretimi Graz'daki Magna Steyr'de. Fisker, elektrikli otomobil üretimini Mart ayında durdurmak zorunda kaldı Para eksikliği ayarlamak. Bu, yapım ortağı Magna'ya çok paraya mal oldu ve Magna bunu yapmak zorunda kaldı. Çalışanları işten çıkarın. Yıllık 40.000 Fisker otomobili planlanan üretim hacmi yerine yalnızca 10.000 adet inşa edildi. Muhtemelen hâlâ birkaç bin tane mevcut: Fisker'in yapım şirketi iflas etmiş durumda.


Fisker Ocean, Tesla Model Y veya Polestar 2 formatında 4,77 metre uzunluğunda bir elektrikli crossover'dır.

Sözde için AB Ağ ve Bilgi Güvenliği Direktifine Uyum Yasası (NIS2) ve BT güvenliğini güçlendirme yeni yasa tasarısı taslağı var Federal İçişleri Bakanlığı. “NIS 2 Uygulama ve Siber Güvenliği Güçlendirme Yasası”nın ana kısmı, NIS2'nin Alman idare hukukuna uygulanması. Bu düzenlemelerle uygulama kapsamıyani bundan etkilenenlerin çemberi, önemli ölçüde genişletilmişyani Almanya'da yaklaşık 29.500 iş. Önceki düzenlemelere göre önemli bir fark Kritik altyapılar kritik olarak sınıflandırılan tesislerin tüm BT sistemlerinin düzenlemeye tabi olmasıdır: BMI, NIS2 uygulamasına ilişkin yasa taslağını duruşmaya sunuyor.

Freenet AG perakende zincirinizi istiyor Gravis çoktan Haziran ortası kapanışı. Şirketin duyurduğu gibi, 37 şube 15 Haziran'da faaliyetlerini “büyük ölçüde” durduracak. Şirket bunun Mart ayında gerçekleşeceğini zaten açıklamıştı ancak henüz belirli bir zaman çizelgesi vermemişti. Artık belli ki önümüzdeki ayın ortasında Mal satışı sona erdi – her ikisi de Mağazalarda ve çevrimiçi mağazada. Görünüşe göre “kalan iş olağanüstü” de öyle tamirat Halen Gravis servis merkezinde bulunan cihazların “30 Haziran'a kadar” tamamlanması bekleniyor. İçin Çalışanlar bir tane olmalı sosyal plan mal satışının sona erdiğini duyurun: Gravis 15 Haziran'da kapanacak.

Çünkü sende bir tane var Not defteri Komple paket olarak satın almanız gerekiyorsa ekran kalitesi, ergonomik klavye, pil ömrü, sessiz çalışma sesi ve arayüzler önemli kriterlerdir. Ama yine de neyin kurulu olduğuna bağlı Mobil işlemci en. Çünkü özellikleri tek belirleyici faktör değildir. pratik olarak kullanılabilir bilgi işlem gücü, aynı zamanda mobil bilgisayarın diğer birçok işlevi. yok mevcut mobil işlemci nesillerinin karşılaştırılmasıAMD Ryzen 7040, Intel Core Ultra ve Apple M3 dahil. temel farklılıklar birlikte Avantajlar ve dezavantajlar Rakipleri işlemci podcast'i Bit-Noise'da açıklıyoruz: Karşılaştırma testinde mobil işlemciler.



Ayrıca önemli:


(fds)



Haberin Sonu