Ünlü podcast yayıncısı Rogan: Biden’a canlı yayında vurulanın destek doz olduğuna inanmıyorum

miRBey

Aktif Üye
Ünlü podcast yayıncısı Rogan: Biden’a canlı yayında vurulanın destek doz olduğuna inanmıyorum
Amerikalı ünlü podcast yayıncısı, UFC spikeri ve komedyen Joe Rogan, ‘The Joe Rogan Experience’ isimli podcast yayınında eski bir CIA casusu olan konuğu Mike Baker’a Lider Biden’ın sahiden ‘gerçek bir destek doz aşı’ olup olmayacağı tarafında bir soru yöneltti.

Rogan, “Bunu göze alacaklarını sanmıyorum. Bence ona bir destek doz aşı yapacak olsalardı, yapacakları son şey, bunu televizyonda canlı yayınlamak olurdu” tabirlerini kullandı.

“Ya ölseydi?” diyen Rogan, “Ya kötülük geçirseydi? Ya o aşıyı olsa ve bayılsaydı? örneğin… Zira beşerler epey makus yan tesirlerle karşılaşmıştı” yorumunu yaptı.

Rogan, son vakit içinderda Kovid-19 aşıları ve salgınla gayret önlemlerine eleştirel yaklaşan yorumlarıyla öne çıkıyor.

Joe Rogan believes Joe Biden did NOT get a COVID vaccine booster shot on live TV this week. https://t.co/NfPI3oPXnK

— TMZ (@TMZ) October 1, 2021
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.