Tuba Büyüküstün’den Ahmet Hakan’a reaksiyon: Tenkit ismi altında hadsizliğe harcayacak vaktim yok

miRBey

Aktif Üye
Tuba Büyüküstün’den Ahmet Hakan’a reaksiyon: Tenkit ismi altında hadsizliğe harcayacak vaktim yok
Hürriyet’in Genel Yayın Direktörü Ahmet Hakan, Netflix’te yayınlanan ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ dizisinin başrolünde yer alan Hazal Kaya‘nın oyunculuğunu eleştirdi. Hakan, köşesinde kaleme aldığı ‘Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefretimin 5 niçini’ başlıklı yazıda sıraladığı unsurlarla biroldukça oyuncunun yansısını çekti. Oyuncu Tuba Büyüküstün de toplumsal medyadan yaptığı paylaşımla Hakan’a cevap verdi.

Instagram hesabından paylaşım yapan Büyüküstün, “niye Ahmet Hakan okumuyorum? Yazılarında kendine yetememişliği epey hissediliyor. Tenkit ismi altında hadsizliğe harcayacak vaktim yok. yıllardır üslup konusunda kendini geliştiremediğini düşünüyorum” sözlerini kullandı.

Büyüküstün paylaşımının devamında da “Hazal Kaya’nın oyunculuğu ile ilgili yazısı karşıma çıktı da… Nefret mi? Yok canım yanlış söz kullanmıştır. Tahminen de Birdman sinemasında denildiği üzere.. Kendini gerçekleştiremeyen beşerler, her şeyde yanlış arayan eleştirmenlerden olurlar” yazdı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.