Toplumsal medya fenomeni ‘tokatçı berber’ akına uğradı

miRBey

Aktif Üye
Toplumsal medya fenomeni ‘tokatçı berber’ akına uğradı
Olay geçen cuma gecesi saat 22.30 sıralarında Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde meydana geldi.

DHA’nın aktardığı haberde, kendisine ilişkin berber dükkanında tıraş olmaya gelenlere espri gayeli tokat attığı için ‘Tokatçı Berber’ olarak tanınan ve görüntüleri binlerce kişi tarafınca izlenen Mehmet Bayraktar, telefon ile konuşarak caddede yürüyordu.

Kimliği belgisiz bir kişi, seslenmesine karşın karşılık alamadığını münasebet göstererek Bayraktar’ın yüzüne vurdu. Saldırgan kaçarken Bayraktar aldığı darbenin tesiri ile yere yığıldı.

Kendine geldikten daha sonra polise giden Bayraktar, hastaneye giderek darp raporu aldı. Mehmet Bayraktar, tabirinde çabucak sonrasındadan M.Y. olduğunu tespit ettiğini öne sürdüğü bu şahıstan şikayetçi oldu.

Akının toplumsal medyada ünlenmesinden kaynaklandığını öne süren Bayraktar, “Tanımadığım bir kişi bana ‘Tokatçı berber’ diyerek seslendi. Telefon ile konuşuyordum, duymadım. Bu şahsı tanımam ve ortamızda geçmişe dayanan bir hasımlık yaşanmamıştır. Beni darbeden bu şahsın tespit edilerek yakalanmasını istiyorum” dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.