TikTok fenomeni, otomobil bagajında 3 gündür saklanan çıplak bir adam buldu: ‘Ben Papa’nın oğluyum’

miRBey

Aktif Üye
TikTok fenomeni, otomobil bagajında 3 gündür saklanan çıplak bir adam buldu: ‘Ben Papa’nın oğluyum’
Araba tutkunu TikTok fenomeni Bethany Coker, arabasının bagajında çıplak bir adama rastladı.

Coker, çıplak adamı kayda aldığı görüntüyü TikTok hesabında paylaştı. Fenomenin paylaştığı görüntü 11 milyondan fazla defa izlendi.

Görüntüde Coker’ın çıplak adama “niçin bagajımdasın ve çıplaksın?” dediği ve adamın da bu soruya “Ben Papa’nın oğluyum” cevabını verdiği görüldü.

@bethanycoker This guy has been in my trunk since SATURDAY fully naked. It’s currently Tuesday. Guess I found out where the mud came from… #whatthefuck #foryou #fyp #nakedman #subaru #icannot #wtf ♬ original sound – bethanycoker

Kanadalı toplumsal medya fenomeni, bu manzaraları TikTok hesabında “Bu adam cumartesi gününden beri büsbütün çıplak. Bugün salı. Sanırım çamurun nereden geldiğini buldum…” notuyla paylaştı.

Görüntüde ayrıyeten, olay bölgesine giden bir polis memurunun, “Size şunu söyleyeyim, tüm mesleğim boyunca bu biçimde bir şeye hiç rastlamadım” dediği de duyuluyor.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.