Seren Serengil: Uçurumun kenarından döndüm

miRBey

Aktif Üye
Seren Serengil: Uçurumun kenarından döndüm
Cuma günkü operasyonuna ait bilgi veren Seren Serengil, şunları yazdı:

“Bugün daha uygunum… Kan torbam ve direnlerim yarın çıkacak. Bir saatte bir yürüyorum…Sağ olsun Tohma bakıyor, yürütüyor, yediriyor, tuvalet yaptırıyor:) Ameliyatım dualarınızla düzgün geçmiş, hekimim söylemiş oldu. Ağrılarım var, bağırsağımdaki dikişlerimden dolayı.. Yanlış bir ameliyatın kurbanı olmak üzereyken beni uçurumun kenarına geldiğim sırada hayata döndüren Prof, Dr. Alper Çelik hocama ve takımına teşekkür ederim.. Şükür hayattayım, kuvvetli bir seyahat beni bekliyor olsa da buna da şükür”

Dumping Sendromu’na yakalandı

Seren Serengil geçtiğimiz günlerde damardan beslendiğini açıklamış ve riskli bir ameliyat olacağını duyurmuştu.

uma günü ameliyat masasına yatan Seren Serengil’in son halini sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, sosyal medya sayfasından paylaştı. Serengil ise “Uçurumun kenarından döndüm” dedi.

Sunucu Seren Serengil mide ameliyatı olmuş ve zayıflığı kendisine kâfi gelmeyince ömrünü riske atarak 70 kilo iken bir ameliyat daha olmuştu.

O ameliyatın akabinde ‘Dumping Sendromu’yla çaba eden müzikçi; karaciğer, pankreas ve böbreklerinin iflas etmek üzere olduğunu söylemişti.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.