Seren Serengil: Organlarım iflas etmek üzere

miRBey

Aktif Üye
Seren Serengil: Organlarım iflas etmek üzere
2016’da midesinden ameliyat olan akabinde da süratle kilo vermeye başlayan Seren Serengil (50), problemli devirden geçiyor. ‘Dumping sendromu’yla uğraş eden müzikçi, son sıhhat durumuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Sunucusu olduğu programda konuşan Seren Serengil, karaciğer, pankreas ve böbreklerinin iflas etmek üzere olduğunu tabir etti.

“Artık hastalıkla gündeme gelmek istemiyorum” diyen Serengil, sevenlerinden dua istedi. Ünlü isim ondan sonrasında kelamlarını şöyleki sürdürdü:

“Erken ameliyat sonucu alındı. Bir buçuk ay damardan beslenecektim fakat ilerleme olmadığı için beklemek yanlışsız değilmiş. Perşembe günü hastaneye yatacağım, cuma sabahı ameliyat oluyorum. Sıkıntı bir ameliyat olacağını söylemiş olduler. Çok korkuyorum, beden kaldıramayabilirmiş… ‘Ameliyat masasında kalabilirsin’ dediler. Her şey makûs de gidebilir. Kan organlara gitmiyor.

Yılbaşına kadar beklemeyi düşünüyordum fakat o kadar vaktimiz yokmuş, bir an evvel olmam gerekiyor. Bu duruma herkes epeyce üzülüyor, bir an evvel bitsin daima hastalıkla gündeme gelmek de istemiyorum.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.