‘Sarı Bıyık’tan elektrik artırımlarına ‘Gerçek Kesit’ skeciyle reaksiyon: Fatura gelince kendini boğuyor

miRBey

Aktif Üye
‘Sarı Bıyık’tan elektrik artırımlarına ‘Gerçek Kesit’ skeciyle reaksiyon: Fatura gelince kendini boğuyor
Gerçek Kesit dizisiyle ‘Sarı Bıyık’ olarak ünlenen Cahit Kaşıkçılar, ‘Gerçek Kesit’ ismiyle TikTok hesabı açtı. TikTok‘ta kendi görüntülerinin paylaşıldığını ve tanınan olduğunu öğrenen Kaşıkçılar, “Duydum ki benim görüntüler epeyce beğeni alıyormuş, bu biçimde ben de buradayım” dedi.

Bir görüntüsünde elektrik artırımlarına değinen Kaşıkçılar, fatura mizanseni ile fiyatlara dikkat çekti. Görüntüde kapının çaldığı anları paylaşan Kaşıkçılar, “Kim o?” sorusuna ‘Elektrik faturası’ karşılığını alınca kendini boğmaya başladı. Artan faturalarla ilgili bu reaksiyonu oyuncuya binlerce beğeni getirdi.

90’larda Flash TV’de ekrana gelen ve ondan sonrasında fenomene dönüşen Gerçek Kesit’in yanı sıra biroldukca dizi, sinema ve tiyatro oyunlarında yer alan oyuncu Kaşıkçılar, TikTok’ta içerik üretmeye devam edeceğini söylemiş oldu.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.