şahsi ayrıntıları çalındı, konutuna yüzlerce liralık kapıda ödemeli yemek siparişi geldi

miRBey

Aktif Üye
şahsi ayrıntıları çalındı, konutuna yüzlerce liralık kapıda ödemeli yemek siparişi geldi
Beylikdüzü’nde ikamet eden iş insanı Hüseyin Kolaç, kendisini sayısız kere arayan bilmediği numaraya yanıt verdiğinde şahsi ayrıntılarının internet ortamında yayıldığını ve istediklerini yapmadıkları biçimde rahatsız edeceklerini söyleyen şahıslarla tartıştı. hadiseden birkaç saat daha sonra Kolaç’ın meskenine yemek sitelerinden kapıda ödemeli siparişler gelmeye başladı. Sabah saatlerine kadar gelen siparişler niçiniyle Kolaç durumu hem yemek sitelerine birebir vakitte cumhuriyet savcılığına bildirerek kabahat duyurusunda bulundu. Kolaç, meskenine gelen siparişleri ise ispat olması gayesiyle cep telefonu ile görüntüye aldı.

Yaşanan olayları anlatan Hüseyin Kolaç, “Ayın 25’inde beni gündüz saatlerinde birisi aradı bilinmeyen numaradan, tehdit ve küfürlü konuştu benimle. Bir kumar ve oyun sitesinden bahsetti, ne olduğunu anlayamadım. Bütün zımnî detaylarımin elinde olduğunu söylemiş oldu ve bana gönderdi tüm detaylarımi. Bende epey umursamayarak telefonu kapattım. ‘Bundan daha sonra seni hayli rahatsız edeceğiz ve isteklerimizi bildireceğiz’ dediler. daha sonrasında uyudum. Sabah namazına kalktığımda bana saat 1’den başlayarak 1 buçuğa kadar arama olmuş bir daha yanıtsız gece. Ben de sabah namazda aradım, kimsiniz ne istiyorsunuz dedim. Onlar da bana ‘yanlış numara‘ diyerek karşılık verdi. Bende yanlış numara bu kadar uzun mühlet aramaz dedim. Bana dedikleri şu; oyun ve kumar sitelerinde benim adreslerimin olduğu, benim üzere birfazlaca insanın şahsi ayrıntılarının ellerinde olduğunu söylemiş olduler” dedi.

Telefon konuşmasının akşamında siparişi olmadığı biçimde yemek sitelerinden konutuna farklı restoranlardan yüzlerce liralık yemek geldiğini söyleyen Kolaç, “Siparişler geldi, meskene siparişleri verdikleri telefon numarası bana ilişkin değil fakat adres bana ilişkin. Ayın 25’inden bu yana yemek siparişi göndererek taciz olayı devam ediyor. Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na cürüm duyurusunda bulundum. Beni arayanlardan birisi kendi numarasıyla aradığı için kendi numarası da çıktı. Benim meskenime daima yemek siparişi gönderiyorlar. Benim adıma yahut öteki birinin ismine benim adresimi kullanarak sipariş geliyor. Sabaha kadar sürüyor bu bu biçimde” tabirlerini kullandı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.