Sahnede hayranının hızına idrarını yapan rock müzisyeni Sophia Urista özür diledi

miRBey

Aktif Üye
Sahnede hayranının hızına idrarını yapan rock müzisyeni Sophia Urista özür diledi
ABD’nin Florida eyaletinde düzenlenen rock şenliğinde sahnede hayranının hızına idrarını yapan Brass Against kümesinin solisti Sophia Urista, yansıların akabinde özür diledi.

Urista, toplumsal medya üzerinden yayınladığı bildiride “Selam millet. Daytona’daki Rockville metal şenliğindeki performansım hakkında konuşmak istiyorum. Müzikte ve sahnede her vakit sonları zorladım. O gece hudutları hayli fazla zorlamıştım” sözlerini kullandı.

‘Onları incitmek istemediğimi bilmelerini istiyorum’

Urista, şöyleki devam etti: “Ailemi, grubumu, hayranlarımı her şeyden çok seviyorum ve yaptığım şeyden kimilerinin incindiğini yahut gücendiğinin farkındayım. Onlardan özür dilerim ve onları incitmek istemediğimi bilmelerini istiyorum.”

‘Kalp kıran bir sanatçı olmadığını’ belirten Urista, ‘her vakit müziğe öncelik vermek istediğini’ de kelamlarına ekledi.

Müzikçi, ayrıyeten hayranlarına sevgi ve dayanaklarından ötürü teşekkür etti.

Geçen günlerde ABD’li rock kümesi Brass Against’in solisti Urista, Florida eyaletindeki Daytona’da düzenlenen Rockville’e Beğenilen Geldiniz şenliğinde sahnede hayranının hızına idrarını yaptığı imajların toplumsal medyada paylaşılmasının akabinde reaksiyon toplamıştı.

Olayın akabinde özür iletisi yayınlamak zorunda kalan küme, “Sophia kendini kaptırdı. Bu, kümemizin geri kalanının beklediği bir şey değildi ve gösterilerimizde tekrar nazaranceğiniz bir şey de değil” açıklamasını yapmıştı.

'Disgusting' rocker Sophia Urista filmed urinating on male fan onstage https://t.co/DN7WXfZ8kx pic.twitter.com/cTAh6LZVRc

— New York Post (@nypost) November 15, 2021
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.