Rezidansta 2 bayana azap savı: ‘Seni Konya’da yaşatmayız’

miRBey

Aktif Üye
Rezidansta 2 bayana azap savı: ‘Seni Konya’da yaşatmayız’
Konya’nın Selçuklu ilçesinde bir rezidansta 8 Nisan’da M.K. isimli bayan, eski sevgilisi Murat Demirci’nin davetiyle kendisine gönderdiği adrese gitti. M.K., stüdyo dairede, Murat Demirci’nin nişanlısı Sara Demir ve arkadaşı Tuğba Demirci ile karşılaştı.

İki bayan, argümana göre, M.K.’ye Murat Demirci ile bağlantısını sorup, usturayla saçlarını, makasla da kıyafetlerini kesip azap yaptı.

Yapılan azabın akabinde konuttan kurtulan M.K., polise giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ile arkadaşı Tuğba Demirci, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Sara Demir ve arkadaşı Tuğba Demirci’nin tıpkı gün, Murat Demirci ile daha evvel flört eden ve sahibi oldukları kafede çalışan Demet A.’ya da tıpkı niçinlerden dolayı azap yaptığı ortaya çıktı.

Rezidanstaki azap gecesinde, Sara Demir ile Tuğba Demirci’nin, Demet A.’ya 2 saat boyunca azap yaptıkları tespit edildi. M.K.’nin ise 36 dakika boyunca azap gördüğü saptandı.

İddianame hazırlandı

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında M.K.’nin uğradığı azaba yönelik 4 gün ortasında iddianame hazırlandı.

İddianamede ‘birden çok kişi tarafınca silahlı tehdit, yağma, hakaret, cebir, mala ziyan verme ve hürriyetinden mahrum kılma’ cürümlerinden Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ile Tuğba Demirci’nin 36’şar yıla kadar mahpusu istendi.

İddianame, Konya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

‘Saçlarımı ustura ile kestiler’

M.K., sözünde saçlarını usturayla kestiklerini belirterek, şunları söylemiş oldu:

”Murat ile 3 ay evvel tanıştım. Ortamızda bir gönül bağı vardı. Olay günü beni evvel kafeye davet etti. Oraya gittiğimde de orada yoktu. daha sonra bana WhatsApp üzerinden bir rezidansın pozisyonunu gönderdi. Beni dairenin kapısında karşıladı ve kolumdan tutarak beni içeriye çekti. daha sonra içeride iki hanımın daha olduğunu gördüm. Murat bu bayanlara dönerek ‘Alın işte M.K. bu. İstediğinizi yapın’ diyerek kolumdan tutup içeriye itti”

Kaçmaya çalıştığında Murat Demirci’nin mani olduğunu söyleyen M. K. bayanların onu “seni Konya’da yaşatmayız” diyerek tehdit ettiklerini anlattı.

M.K.,’nin avukatı Buğrahan Yıldırım, müvekkilinin yaşadığı olay niçiniyle ruhsal dayanak aldığını belirtti.

Yıldırım, ”Müvekkilim şu an psikolojisi fazlaca bozuk durumda. Müvekkilime saatlerce azap yapan sanıklar hayli güçlü olduklarını, kimsenin kendilerine bir şey yapamayacağını, şikayet ederse de bunun neticelerina katlanacağı istikametinde beyanlarda bulunuyorlar” diye konuştu.

Sanıkların tahliye edilmeleri durumunda elektronik kelepçe takılacağını söyleyen Buğrahan Yıldırım, “M.K., ofisime geldiğinde yaşadığı dehşet yüzünden okunuyordu. Saçları yoktu ve psikolojisi bozuk biçimdeydi. Biz de çabucak karakola giderek şikayetçi olduk. Karakolda diğer bir bayana da azap yaptıklarını, bunun planlı bir biçimde yapıldığını öğrendik. Bu bireyler şu anda tutuklu bulunuyor. Şayet tahliye edilmeleri durumunda da bu 3 sanığa da elektronik kelepçe takılacak” kelamlarını kullandı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.