Reyhan Karaca: Babam aşı tersiymiş, çocukken tifo ve dizanteri niçiniyle tüm organlarım dağılmış

miRBey

Aktif Üye
Reyhan Karaca: Babam aşı tersiymiş, çocukken tifo ve dizanteri niçiniyle tüm organlarım dağılmış
Müzikçi Reyhan Karaca, hislerinin epeyce güçlü olduğunu hatta teyze, baba ve kardeşinin öleceğini hayalinde gördüğünü söyleyen müzikçi, bebekliğinde yaşadığı bir olayı da anlattı.

Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Mazeret programına konuk olan müzikçi, “Hislerinin kuvvetli olması ya da düşler görüyor olmak sana bildirim mi edildi? Nasıl bir şey yaşadın?” sorusu üzerine de kelamlarına şu biçimde devam etti: “1,5 yaşındayken Tifo dizanteriye yakalandığım için mevtten dönmüşüm. Ölmüşüm de beni diriltmişler. Tahminen bu biçimde meleklerle ya da öbür bir şeyle temas kurmuş olabilirim. O devirlerde dizanteri salgını varmış. Babamda aşı tersiymiş.

O yüzden de tifoya yakalanmışım ve 6 ay hastanede kalmışım. Her bana ölecek gözüyle bakıyormuş. İç organlarımın hepsi dağılmış. Hekimin bu geceyi çıkarırsa kurtulur dediği gece havale geçirmişim. Kalbim durmuş ve müdahalelerle kurtarmışlar. Sanki ruhum gitti de öbür bir ruh mu geldi bilmiyorum yani.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.