Prens Harry: Her gün meditasyon yapmak zorundayım

miRBey

Aktif Üye
Prens Harry: Her gün meditasyon yapmak zorundayım
Ünlü tenisçi Serena Williams ve Alexi Robichaux’a röportaj veren İngiltere Prensi Harry, ‘inişli çıkışlı öz bakım macerasının’ bir kesimi olarak, her gün meditasyon yapmak zorunda olduğunu söylemiş oldu.

Oğlu Archie okuldayken ve kızı Lilbet gündüz uykusundayken gizlice antrenman yaptığını itiraf eden Prens Harry ayrıyeten, insanları ‘kabuklarının dışına çıkmaya’ teşvik etti.

Mental sıhhat rutinlerine ait ise Harry, “Her gün meditasyon yapmam gerektiğini biliyorum. Diğerleri size gereksinim duyduğunda, birinci vazgeçeceğiniz şey öz bakımınızdır” dedi.

Prince Harry encourages others to 'step out their bubble' 2 years after Megxit https://t.co/fyFBBcKEHf pic.twitter.com/b1cVHe4Zcl

— Mirror Royal (@MirrorRoyal) February 3, 2022

Öz bakımın inişli çıkışlı bir hal alabileceğini söz eden Sussex Dükü, çocuklardan vakit bulabildiğinde kendisini idmana, köpek yürüyüşüne yahut meditasyona attığını söylemiş oldu.

Serena’nın kendisine yardım ettiğini söyleyen Harry, ‘kabuğun dışına çıkmanın’ meseleleri çözmeye yardımcı olabileceğini de belirtti.

Serena ise, “Çok takıldığımı biliyorum lakin Harry benim koçlarımdan biri, onu ne vakit görsem her vakit tüm problemlerimi çözüyor” sözlerini kullandı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.