Playboy’un kurucusu Hefner’ın eski sevgilisi: Öbür bayanları yatağa atmak için beni kullandı

miRBey

Aktif Üye
Playboy’un kurucusu Hefner’ın eski sevgilisi: Öbür bayanları yatağa atmak için beni kullandı
Independent Türkçe’nin Entertainment Tonight’tan aktardığı habere göre, Theodore, birinci gösterimi A&E kanalında 24 Ocak’ta yapılacak Secrets of Playboy (Playboy’un Sırları) isimli belgesel dizinin öncesinde Hefner’la yaşadığı tecrübeleri anlattı.

“Gerçek Hugh Hefner, şahane bir adam olabilirdi” diyen Theodore, “Birfazlaca kusursuz şey yaptı lakin yıllar geçtikçe onun bu çılgınlığa sürüklenişini izledim ve sona hakikat bu beni korkuttu” tabirlerini kullandı.

‘Hefner, sekse takıntılı’

Hefner’ın “sekse takıntılı” olduğunu sav eden model, onun kendisini kullandığını lisana getirdi.

Theodore, Hefner 50 yaşındayken tanıştıklarını ve sevgili olduklarını söylemiş oldu. O sırada 19 yaşında olan model, 5 yıl boyunca öteki bayanları da yataklarına getirmek için Hefner’ın kendisini kullandığını deklare etti.

Hefner’ın kendisine çizdiği toz pembe dünyaya kapıldığını söyleyen Theodore, iş adamının kendisine bir defasında, “Benimle yatmadan konutumda kalabileceklerini mi sanıyorsun?” söylemiş olduğini aktardı.

2017’de hayatını kaybeden meşhur iş adamının malikanesi ünlü olmak isteyen genç bayanların dahil olduğu partilerle sık sık gündeme gelmişti.

Model yıllar ortasında kullanıldığının farkına vardığını belirterek şunları söylemiş oldu:

“Yüzüme soğuk su çarpmış üzereydi ve bir defa gözlerimi açtığımda geri dönüş yoktu. Sorgulamaya ve biroldukca şeyi hatırlamaya başladım. ‘Aman Rabbim, 19 yaşımdaydım’ diye düşündüm. Ona duyduğum aşkı kendi menfaati için bana karşı kullanmaya nasıl cüret etmişti.”

#MeToo Hareketi’nin bu tıp suçlamaları paylaşmak için imkan sağladığını da kelamlarına ekleyen Theodore, “senelerca öykümüzü ortaya çıkarmaya çalıştık ve engellendik” dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.