Peter Dinklage’dan Disney’e ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ reaksiyonu: Bana hiç mantıklı gelmiyor

miRBey

Aktif Üye
Peter Dinklage’dan Disney’e ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ reaksiyonu: Bana hiç mantıklı gelmiyor
Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Tyrion Lannister karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Peter Dinklage, ‘WTF with Marc Maron’ podcast yayınında duyarcılık kavramı üzerine açıklamalarda bulundu.

Peter Dinklage criticises Disney for ‘backwards’ remake of Snow White and the Seven Dwarfs https://t.co/9Wl9UhT2xD

— Guardian culture (@guardianculture) January 25, 2022

Dinklage, yakın vakitte ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ sinemasını çekeceğini duyuran Disney’e tenkitler yöneltti.

Akondroplazi ismi verilen bir cücelik formuna sahip olan ünlü oyuncu, Disney’in geri adım atması ve projeyi bir daha değerlendirmesi gerektiğini söz ederek şunları söylemiş oldu:

“Kimse alınmasın lakin Hala Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler öyküsünü anlatıyorsunuz. Bir adım geri atın ve ne yaptığınıza bir bakın. Bana hiç mantıklı gelmiyor.”

Pamuk Prenses karakterini Hispanik bir oyuncunun canlandıracağı haberini olumlu karşılayan Dinklage, “Bu beni biraz şaşırttı doğrusu” tabirini kullandı.

ABD’li oyuncu, “Bir yandan ilericisiniz fakat hala 7 cücenin bir mağarada yaşadığı büsbütün gerici bir öykü anlatıyorsunuz” diye konuştu.

Dinklage, peri masalına ‘havalı ve ilerici bir dönüş’ yapılırsa tüm projelerde yer alabileceğini belirtti.

Proje konusunda Disney ile irtibata geçen yayın kuruluşları ise çabucak hemen bir cevap alamadı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.