Mustafa Topaloğlu’ndan Demet Akalın’a: Evet ben ‘uzaylı’yım, sen gerçek sanatçı mısın?

miRBey

Aktif Üye
Mustafa Topaloğlu’ndan Demet Akalın’a: Evet ben ‘uzaylı’yım, sen gerçek sanatçı mısın?
Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamasında Demet Akalın‘ın ‘Kulüp’ müziğinin çalması ve bu görünleri FIFA’nın paylaşmasının akabinde başlayan polemik sürüyor.

Akalın’ın Aleyna Tilki’ye “Tek rakibin Mustafa Topaloğlu ‘Uzay starlığı’… Sakin ol şampiyon! FIFA’ya söyleriz seni de paylaşır” kelamlarına Topaloğlu cephesinden açıklama geldi.

Topaloğlu, “Bir insan bu kadar mı saygısız ve şuursuz olur ya, sen beni ağzına alacak kadar gerçek sanatçı mısın?” dedi.

Posta’da Alev Gürsoy Cimin’in haberine nazaran; Topaloğlu kelamlarını şöye sürdürdü:

“Nerede yaşadığını bilmeyen aptal. Evet ben ‘uzaylı’yım. Sen de benim içimdesin gerizekalı! Aklı sıra beni aşağılamaya çalışıyor, boş konuşuyor.”

Tilki de yaşananların akabinde yayınladığı son iletide, “Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa,senelerdır yalnız başıma yurt haricinde çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine,onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size yanıt verdiğimde karşılığında düzeyin düşeceğini varsayım etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim” sözlerini lisana getirdi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.