‘Mıknatıs adam’ yalnızca metal değil ağacı da çekiyor: ‘Tıp bunu açıklasın’

miRBey

Aktif Üye
‘Mıknatıs adam’ yalnızca metal değil ağacı da çekiyor: ‘Tıp bunu açıklasın’
Karasu’da yaşayan Süleyman Demirci, 2014 yılında tesadüfen bedenine metal mamüllerinin yapıştığını gördü. Bedenine koyduğu farklı malzemeleri mıknatıs üzere çekmeye başlayan Demirci, vatandaşların da dikkatlerini üzerine çekiyor.

Etrafında ‘ilçenin en alımlı adamı’ olarak hitap edilen Demirci, bedenine tutturduğu 50 kaşık ile Guinness Rekorlar Kitabına ismini yazdıran Azerbaycan asıllı Etibar Elche Marneuli’ye de meydan okudu.

‘Sigara yakarken çakmak düştü, bedenime yapıştı, bu biçimde keşfettim’

Elinden düşen çakmağın bedenine yapışması sonucunda özelliği fark ettiğini söz eden Süleyman Demirci, “Sigara yakarken çakmak düştü, bedenime yapıştı. bu biçimde bu özelliğimi keşfettim. bu biçimdedan beri bu özelliğim devam ediyor. Bedenime; gümüş, altın, cam, taş, bozuk para, metal kaşık ve farklı birfazlaca gereç yapışıyor” dedi.

50 kaşık ile Guinnes Rekorlar Kitabı’na ismini yazdıran Marneuli’ye meydan okudu

Özelliğini bakılırsanlerin şaşırdığını söyleyen Demirci, “Sadece metal değil. Ağaç, gümüş, taş ne var ise getirin bedenim tutuyor. Bir seferinde denedim, bedenim 90 kaşık tuttu. Azerbaycan asıllı Etibar Elche Marneuli 50 kaşıkla rekorlar kitabına girdi. Onu geçmek için rekorlar kitabını Karasu’ya davet ediyorum. Gelsinler, canlı noter huzurunda çekim yapalım. Şaşıran fazlaca oluyor. Bu, tuhaf bir durum. Bunu ben açıklayamıyorum, tıp açıklasın” diye konuştu.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.