‘Kürtaj’ sinemasını izleyen 3 kişi hastaneye kaldırıldı

miRBey

Aktif Üye
‘Kürtaj’ sinemasını izleyen 3 kişi hastaneye kaldırıldı
Bu yıl 58.’si gerçekleşen Antalya Altın Portakal Sinema Şenliği‘nde dün gece ‘Kürtaj‘ sineması izletildi. Özel gösterimde yer alan sinemada seyirciler birtakım sahnelerden etkilendi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Audrey Diwan‘ın direktörlüğünü üstlendiği ‘Kürtaj’daki gerçeği aratmayan sahneler niçiniyle sinemanın başında 2 kişi, sinemanın son dakikalarına gerçek 1 kişi baygınlık geçirdi. Bu bireyler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Venedik Sinema Şenliği’nde de gösterime giren sinemada seyirciler içinde baygınlık geçirenler olmuştu.

‘Çok gerçekçiydi’

Sineması kıymetlendiren sinemasever Vahit Tansoy, “Filmi epeyce beğendim ve epeyce gerçekçiydi. senelerca İstanbul Sinema Şenliği’ne gidiyorum, birfazlaca sinema seyrettim. Çok daha farklı sert sinemalar gördük. bir daha de bu sinema dayanılmaz gerçekçi çekilmiş. Bayan oyuncu da fazlaca düzgün oynamış. Venedik Sinema Şenliği’nde de sineması izleyenler içinde bayılanlar olmuş. Umarım sinema gösterime girer ve herkes seyreder. Çok hoş bir filmdi” dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.