Komedyen Chris Rock: ‘Kelimeler acıtır’ diyenler hızına hiç yumruk yememiştir

miRBey

Aktif Üye
Komedyen Chris Rock: ‘Kelimeler acıtır’ diyenler hızına hiç yumruk yememiştir
ABD’li komedyen, oyuncu, senarist ve üretimci Chris Rock, olaylı Oscar ödül merasiminden bu yana gerçekleştirdiği birinci İngiltere gösterisini tokat olayına bir göndermeyle açtı.

"I got most of my hearing back," Chris Rock said during his latest show at the Royal Albert Hall in London. https://t.co/dwMNB8IQSr

— Entertainment Insider (@EntInsider) May 13, 2022

Altı hafta evvel Akademi Ödülleri’nde, ünlü aktör Will Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in saç kısmı hakkında latife yapmasının akabinde Smith, bir anda sahneye çıkarak Rock’a tokat atmıştı.

Dün gece Londra’daki Royal Albert Hall’da sahneye çıkan Rock, esprili bir biçimde “Merak eden var ise yeterliyim. İşitme yeteneğimin birçoklarını geri kazandım ve düzgün bir şov yapmaya çalışıyorum” dedi.

Olayı fazlaca fazla uzatmak istemediğini söyleyen Rock, “İnsanlar benim o saçmalıktan bahsetmemi bekliyor. Şu anda bundan mevzuyu uzatmayacağım lakin eninde sonunda oraya geleceğim. Netflix’ten izlersiniz” tabirlerini kullandı.

bir daha de başını sallayarak ‘insanların epeyce kırılgan olduğunu’ ima eden komedyen, “’Kelimeler acıtır’ diyenler hızına hiç yumruk yememiştir” dedi.

Rock, “Amerika’nın başı kederde, biri incinecek diye her insanın ödü kopuyor” diye ekledi.

Mart ayındaki olayın akabinde Smith özür dilemiş ve 1 Nisan’da Akademi’den istifa etmişti.

8 Nisan’da Akademi, Smith’i önümüzdeki 10 yıl boyunca Oscar merasimlerinden men etme sonucu almıştı. Smith ise “Akademi’nin sonucuna hürmet duyuyor ve kabul ediyorum” demişti.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.