Kim Kardashian boşanma sonucuna dair konuştu: Kendimi keyifli etmeyi seçtim

miRBey

Aktif Üye
Kim Kardashian boşanma sonucuna dair konuştu: Kendimi keyifli etmeyi seçtim
Dünyanın önde gelen moda ve hayat mecmualarından Vogue’a konuşan Kim Kardashian, 2014-2021 yılları içinde evli kaldığı Kanye West ile boşanma sürecine değindi.

41 yaşındaki ünlü yıldız, “Uzun bir süre, öbür insanları ne keyifli ettiyse onu yaptım. Sanıyorum son iki yıldır kendimi memnun etmeye karar verdim ve bu sahiden şahane hissettiriyor” dedi.

Kelam konusu değişikliklerin kendisini Kanye West ile boşanma sonucu almasına götürdüğünü belirten Kardashian, “Değişiklikler yaratmış ve bu değişiklikler boşanmama yol açmış olsa bile, sizi hakikaten neyin keyifli ettiği konusunda kendinize karşı dürüst olmanızın değerli olduğunu düşünüyorum. Ben kendimi seçtim. Bence bir insanın kendisini seçmesinde bir sorun yok” sözlerini kullandı..

Şubat 2021’de boşanma davası açan ve Eylül ayında ünlü rapçiyle evliliğini sonlandıran Kim Kardashian, hayatının bundan daha sonraki sürecine ait de ipuçları verdi:

“Daha hakikat besleneceğim. İdman yapacağım. Daha fazla eğleneceğim. Çocuklarımla ve beni keyifli eden beşerlerle daha fazla vakit geçireceğim. Telefonumu bir kenara bırakacağım. Instagram’da bir şeyi görmek istemiyorsam, unfollow’layacağım.”

VOGUE US

Photographer: @CarlijnJacobs
Fashion Editor: @mr_carlos_nazaril
Makeup: @MakeupByMario
Hair: @chrisappleton1
Entertainment Director: @sergiokletnoy pic.twitter.com/gRENipm41O

— Kim Kardashian West (@KimKardashian) February 9, 2022

Kanye röportajdan 1 saat daha sonra Kim’in fotoğraflarıyla dua etti: Rabbim ailemizi bir daha bir ortaya getir

Röportajın yayınlanmasının akabinde Kardashian’ın hayranları dürüstlüğü niçiniyle ünlü yıldızı tebrik ederken, Kanye West röportaja Instagram paylaşımıyla cevap verdi.

Yayınlanmasından 1 saat daha sonra, Kim Kardashian’ın ve çocuklarının röportaj için çekilen fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan West, “TANRIM LÜTFEN AİLEMİZİ YİNE BİR ORTAYA GETİR” tabirlerini kullandı.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

ye (@kanyewest)’in paylaştığı bir gönderi

Lakin ikili ayrılmalarından bu yana çeşitli konulardaki uyuşmazlıklarla gündeme gelmişti. Kanye West, Kardashian’ı ‘çocuklarını görmekten alıkoymakla’ suçlamıştı.

Kanye’nin yeni sevgilisi ‘Önemli olan artık benimle birlikte olması’ demişti

Kim Kardashian’ın Saturday Night Live yıldızı Pete Davidson ile bir arada olduğu bilinirken, Kanye West’in ise oyuncu Julia Fox ile bağı olduğu belirtiliyor.

Bir podcast programında argümanlara ait konuşan Julia Fox, “Ben ona erkek arkadaşım diyorum, o da beni kız arkadaşım diye anıyor. (Kim’e karşı) kimi hislerinin kaldığından eminim. Bu epeyce olağan zira o bir insan. Ayrıyeten onun artık benimle birlikte olduğunu biliyorum ve değerli olan da bu” dedi.

Fox’un bu açıklamalardan saatler daha sonra Kanye West’in “Tanrım lütfen ailemizi bir daha bir ortaya getir” formundaki duası, magazin dünyasının dikkatini çekti.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.