‘Kendini arayan adam’ konuştu

miRBey

Aktif Üye
‘Kendini arayan adam’ konuştu
Bursa’nın İnegöl ilçesinde alkol aldıktan daha sonra kendini arama çalışmalarına katılan Beyhan Keyifli, dünyanın önde gelen gazetelerinin internet sitelerine “Kayıp Türk kendisini arama grubuna katıldı” başlığıyla manşet olmuştu.

Dünyanın tanıdığı Beyhan Memnun, sessizliğini bozup, yaşadığı o anları anlattı.

İnegöl’ün Çayyaka mahallesinde çalıştığını söz eden Memnun, “Olay günü Mesut arkadaşımla İnegöl’de işlerimizi hallettik. Gelirken de alkol aldık yanımıza ve içtik. Vakit geç olunca ‘ben dinlemeye gidiyorum’ diyerek yanından ayrıldım. Arkadaşım beni tam anlamamış. Benim geri dönmediğimi görür görmez meraklanmış. Jandarmayı ve arama kurtarma takımlarına haber vermiş” dedi.

‘Ekipleri gördüm, aramaya katıldım’

Gece 1 üzere uyuduğunu söyleyen Memnun, “Sabaha karşı 5 sıralarında uyandım. Dışarıya çıktım. Arama kurtarma gruplarını görür görmez yanlarına gittim ne olduğunu sordum. Kayıp biri olduğunu söylemiş olduler. Ben de ortalarına karışarak, kayıp olan şahsı aramaya başladım. bir süre daha sonra Beyhan Memnun’u aradıklarını söylemiş olduler. İsmimi duyar duymaz soğuk ter döküldü. Beyhan Memnun’un ben olduğunu söylemiş oldum ancak aramaya devam ettiler. Bana inanmadılar. Mesut arkadaşım beni görür görmez durum ortaya çıktı” diye konuştu.

Dünya basınının da gündem olduğunun hatırlatılması üzerine Memnun, “Çok şaşırdım. Birdenbire başımıza bu biçimde bir şey geldi. ömrümde bu biçimde bir olay olmadı” dedi.

Kendisiyle alakalı olan haberleri hiç okumadığını söyleyen Keyifli, “olaydan daha sonra daima çalıştım. Hiç haber okumadım. Burada telefon epey çekmiyor. İnşaatta çalışıyorum. Kayıp olayında bana takviye veren Jandarma Komutanlığı takımlarına ve arama kurtarma takımlarına teşekkür ediyorum. Bütün dünyaya selamlar. Olan oldu dünya umrumda değil” sözlerini kullandı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.