Kayseri’de 1986’da nişanlandılar, 35 yıl daha sonra evlendiler

miRBey

Aktif Üye
Kayseri’de 1986’da nişanlandılar, 35 yıl daha sonra evlendiler
Kayseri’de yaşayan Azmi Bulut ile Mualla Beytül, 1986 yılında tanışarak, nişanlandı. Tıpkı yıl Azmi Bulut askere gitti. Bulut’un askerde olduğu sırada çiftin ailelerinin evliliği istememesi üzerine nişan bozuldu. Bulut ve Beytül çifti ayrılmak zorunda kaldı. Ortadan geçen süreçte Azmi Bulut ve Mualla Beytül diğer bireylerle evlendi. 2 çocuğu olan Mualla Beytül’ün eşi 17 yıl evvel vefat ederken, 3 çocuğu bulunan Azmi Bulut ise 3 yıl evvel boşandı. Bulut ve Beytül çifti, 1.5 yıl evvel karşılaştı. Geçen süreçte arkadaşlık kuran çift, evlenmeye karar verdi.

Talas ilçesinde çiftin kıyılan nikahına yakınları katıldı. Nikahın akabinde gençlik periyodunda nişanlanan çift, 35 yıl daha sonra evlendi. Yaşadığı süreci anlatan Azmi Bulut, “1986 yılında askere gitmedilk evvel eşimle nişanlandık. Askerdeyken dağıtım müsaadesine geldim ancak bizi ayırmışlardı. Benim haberim yoktu. senelerca kavuşmayı bekledim. Allah bugüne nasip etti. Çok memnunum. bu vakitte ablamların konutunda görüştük. Oraya gelip gidiyordu. Onlar da bu türlü tanımıyordu. daha sonrasında öğrendiler. Şu anda epey sevinçliyim. Allah’ıma şükürler olsun ki eşime kavuştum. 35 yıl evvelki aşkıma kavuştum” diye konuştu.

‘Gözlerinden tanıdım’

Mualla Beytül ise, “35 yıl evvel bir talihsizlik ile ayrıldık. Fakat bir tevafukla yeniden karşılaştık. Bundan daha sonra hayatımıza bakacağız. İnsanın aklına gelmeyen başına gelir derler fakat bizimki hoş oldu. Bundan daha sonra inşallah güzeli olsun. Çok memnun ve heyecanlıyım. Hiç olmayacak hoşluklar oldu. Biz eşimin ablası ile bir biçimde karşılaştık. Ben kendilerine gittim. daha sonrasında beni ailece tanıdılar. daha sonrasında Azmi’den bahsetti. Akabinde bu olaylar gelişti. Kendisini gözlerinden tanıdım. Her yer değişse gözler unutulmuyor” tabirlerini kullandı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.