Kanye West, Kim Kardashian’a dönmek istiyor: İlah bizi bir ortaya getirecek

miRBey

Aktif Üye
Kanye West, Kim Kardashian’a dönmek istiyor: İlah bizi bir ortaya getirecek
Bir yardım aktifliğine katılan 44 yaşındaki dört çocuk babası Kanye West, orada eline mikrofonu aldı ve hiç beklenmedik açıklamalar yaptı. Pete Davidson ile yeni bir romantik münasebete başlayan Kim Kardashian‘ın bir gün kendisine geri döneceğine ait görüşünü lisana getirdi.

‘Bir koca olarak yanlışlar yaptım’

Hürriyet’in aktardığı konuşmasında, her insanın ilgilerinde kusurlar yapabileceğini söyleyen Kanye West “Biz yanlışlar yaptık. Ben yanlışlar yaptım” diyerek itirafta bulundu. Kanye West, kelamlarını şu biçimde sürdürdü:

“Bir koca olarak toplum ortasında, kabul edilemez şeyler yaptım. Lakin bugün bunu değiştirmek için buradayım.”

‘Ama ben konutumda olmalıyım’

Elinden geldiğince çocuklarının yanında olması gerektiğini belirten Kanye West, bunu olabilecek en aklı başında ve en sakin biçimde tabir etmeye çalıştığını da kelamlarına ekledi. West “Ama ben konutumda olmalıyım” diyerek Kim Kardashian’ı ömründe geri istediğini vurguladı.

İki yıllık flörtün akabinde 2014’te evlendiler

2014 yılında evlenen Kim Kardashian ve Kanye West, ikisi biyolojik ikisi taşıyıcı anne prosedürüyle dünyaya gelen dört çocuk sahibi. Kardashian, Pete Davidson ile kendine yeni bir hayat kurmuşken Kanye West ise onu geri kazanmaya çalışıyor.

Kardashian: Kişiliği yüzünden boşandım

Kim Kardashian, geçen ay katıldığı bir TV programında Kanye West’ten niye boşandığını anlatmıştı. ABD’de Saturday Night Live programına konuk olan 40 yaşındaki Kardashian, “Tüm vakit içinderın en âlâ rap müzikçisi ile evlendim. Amerika’daki en güçlü siyah erkek, bana dört inanılmaz çocuk veren bir dâhi” dedikten daha sonra 44 yaşındaki Kanye West ile kişiliği yüzünden boşandığını söylemişti.

West’ten aldatma itirafı gelmişti

Öte yandan West’in, Kardashian’ı tekraren aldattığı argümanları da basına yansımıştı. Yeni albümünde yer alan bir müzikte ‘iki çocuğun üzerine aldattım’ halinde kelamlara yer veren West; argümanlara bakılırsa Kardashian’ı bir değil birkaç bayanla aldatmış.

Kanye West’in takımından ismi açıklanmayan bir kaynak, ünlü rapçinin 2016 yılında çıktığı Saint Pablo Turnesi sırasında takımıyla yaptığı bir sohbette, meslektaşı Christina Milian ile bir arada olduğunu kendi ağzıyla dediğini anlattı. Üstelik bununla övündüğünü de kelamlarına ekledi. Kelam konusu kaynak, “West bu ilginin Kardashian ile evliyken mi yoksa daha evvel mi yaşandığını belirtmedi” diye konuştu.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.