İzmir’de ‘yılın en başarılı taksi sürücüsü’ mükafatı, kentin tek bayan taksi şoförüne verildi

miRBey

Aktif Üye
İzmir’de ‘yılın en başarılı taksi sürücüsü’ mükafatı, kentin tek bayan taksi şoförüne verildi
Bu yıl birincisi düzenlenen 1. Saat Kulesi Memleketler arası Altın Tepe Mükafatları Konak ilçesi Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda ağır iştirak ile gerçekleştirildi. İzmir’de iş hayatında başarılı olan 40 bayan, düzenlenen tertip ile ödüllendirildi.

Gerçekleştirilen programa bayanların yanı sıra yakınları da katıldı. Programın en çok ilgi çeken mükafatı ise İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki taksi durağında çalışan ve 5 yıldır kentin tek bayan taksi şoförü olarak misyon alan Sevim Çevril Kaykaç, ‘yılın en başarılı taksi sürücüsü’ mükafatına layık görüldü.

‘Her bayana istediği işi yapabilme fırsatı verilmeli’

Alkışlar eşliğinde sahneye gelen ve mükafatını alan Kaykaç, severek 5 yıldır taksi sürücülüğü yaptığını belirtti. Kaykaç, “Mesleğime İzmir Sürücüler Odası ve Arabacılar Esnaf Odası Lideri Celil Anık’ın başlattığı proje kapsamında adım attım. 5 yıldır sahiden severek bu işi yapıyorum. Bu fırsatı bizlere verdiği için bilhassa Celil Anık liderime teşekkür ederim. Hakikaten her bayana istediği işi yapabilme fırsatı verilmeli” dedi.

Bir bayan taksi şoförü olarak genel manada bir zorluk çekmediğini lisana getiren Kaykaç, “Gerçek manada zorluk çektiğim bir durum kelam konuşu değil. Gerek müşterilerimle gerekse de otogar taksideki arkadaşlarım ile zorluk çekmeden ve işimi severek yapıyorum fakat zorluk manasında kıymetlendirmek gerekirse İzmir trafiğini söyleyebilirim. Sabah ve akşam saatlerinde bir sıkışıklık kelam konusu, onun haricinde benim için keyifli geçiyor” diye konuştu.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.