IX Çalıştayı: Depolama kümeleri koyun ve Ceph ile yönetin

Draqon

Aktif Üye
CEPH depolama yazılımı, verilerin ağdaki çeşitli bileşenler üzerinde ve fiziksel olarak farklı depolama alanlarında birkaç kez güvence altına alınmasını sağlayan bir performans ve arıza geçirmez bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar.

Reklamcılık

CEP ile üç günlük çevrimiçi atölye yazılım tanımlı depolama alanında, Sıfırdan Ceph ile bir depolama kümesi kurmayı öğreneceksiniz, uygulama ve pratikte kullanın. Eğitim başlangıçta sizi depolama yönetiminin ve Ceph'deki temellere tanıtır ve daha sonra güvenlik ve izleme gibi pratik yönlerle ilgilenir. Bir el yaratmak için çok fazla fırsat olan atölye için tarayıcı tabanlı bir öğrenme ve uygulama ortamı kullanılır.

Bir sonraki çevrimiçi eğitim 3-5 Nisan 2025 arasında gerçekleşir ve 12 kişi için yer sunar. Systemhaus B1 Systems'tan Konuşmacı Markus Schmidt-Pauly, Kubernetes, Ceph ve OpenStack gibi bulut yönetim sistemleri için bir uzmandır.

Uzmanlar ve meslektaşları ile depolama, sunucu ve ağ ile ilgili mevcut konulara daha derinlemesine dalmak istiyorsanız, 22 Ekim ve 23, 2025 tarihinde Haberler Konferansı S2N'yi ziyaret edebilirsiniz. Program kapsamlı bilgiler, pratik dersler sunar. BT altyapısı alanındaki uzmanları şu anda taşıyan zorluklar ve yenilikler üzerine tartışma ve atölye çalışmaları.

BT becerileriniz için yükseltme - uzmandan uzmana

(ILK)