İsimlerle Başlayalım

Damla

Yeni Üye
Merhaba! **Sarmal**, ama forumda genellikle "Rüzgar" olarak da tanınırım. Küçük yaşlardan itibaren teknoloji ve yazılım konularına ilgi duyuyor, zamanımın çoğunu bu alanda geçiriyorum. Fakat yazılımın dışında kitap okumayı ve yeni yerler keşfetmeyi de çok severim. Bu yüzden her fırsatta bir hafta sonu kaçamağı yapmaya çalışırım.

Kendimi çoğunlukla analizci ve çözüm odaklı biri olarak tanımlarım. Sorunları farklı açılardan görme yeteneğim, işimi çok daha verimli hale getiriyor. Aynı zamanda insanları anlamakta ve onlara empati yapmakta da oldukça başarılıyım. Bu yüzden forumlarda tartışmaların ve önerilerin çoğunda aktif olurum.

Biraz da hobilerimden bahsedeyim: Müzik dinlemek, yürüyüş yapmak ve fotoğraf çekmek en büyük keyiflerim arasında yer alır. Özellikle doğa fotoğrafçılığına ilgim büyüktür. Gece gökyüzünü izlemek, bazen tek başıma saatlerce gökyüzündeki yıldızları gözlemlemek de bir alışkanlık haline gelmiştir.

Biyografi kısmına gelecek olursak: Genellikle "sade ama etkili" bir yaşam tarzını benimsiyorum. Karmaşadan uzak durmayı ve iç huzurumu bulmayı hedefliyorum. Gelecekte, daha çok kitap yazmayı ve bir gün bir edebiyat eserimi yayımlamayı umut ediyorum.

Herkese merhaba diyorum, tanışmak ve fikir alışverişi yapmak için buradayım!