İngiltere Başbakanının eski sevgilisi: Johnson’ın eşi satanist

miRBey

Aktif Üye
İngiltere Başbakanının eski sevgilisi: Johnson’ın eşi satanist
İş bayanı ve Boris Johnson’ın eski sevgilisi olduğu belirtilen Jennifer Arcuri’den olağan dışı bir tez ortaya atıldı.

Amerikalı teşebbüsçü Arcuri, Telegram üzerinden yaptığı canlı yayında İngiltere hükümetine dair kimi komplo teorilerini lisana getirdi.

Arcuri, şu tabirleri kullandı:

“Gazetecilerden biri durup dururken bana yazdı ve ‘Jen, bana Carrie’nin fotoğrafını gönderip onun bir Satanist olduğunu söyleyen sen değil miydin?’ diye sordu. Ben de dedim ki, ‘Biliyorsun, onun hakkında özel olarak yorum yapmayacağım fakat seni bu hanımın da ötesini keşfetmeye ve Satanizm’in aslında hükümette şaşırtan bir biçimde nasıl bir hayli yolda kullanıldığına bakmaya teşvik ediyorum’ dedim.”

Johnson’ın eski sevgilisinin sıradışı argümanlarının amacında sadece Carrie Johnson bulunmuyor. Geçtiğimiz ay eski GB Haber sunucusu Andrew Neil, çocuk istismarcısı Jeffrey Epstein ile bağlantılı olduğu tarafında tezler ortaya atan Arcuri’yi dava etmekle tehdit etmişti. Arcuri’ye Twitter üzerinden reaksiyon gösteren Neil, kelam konusu savlar niçiniyle Arcuri aleyhine yasal süreç başlatabilmek için adresini sormuştu.

Öte yandan Arcuri, Twitter hesabı üzerinden aşı zıddı kimi kampanyaların tesirinde kaldığını gösteren çok sayıda aşı aksisi komplo teorisini de lisana getiriyor.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.