İki erkek hırsız çarşaf giyip zillere bastı: ‘Aç abla aç’

miRBey

Aktif Üye
İki erkek hırsız çarşaf giyip zillere bastı: ‘Aç abla aç’
Yeşilçam’ın ünlü üretimlerinden olan ‘Şaban oğlu Şaban ve Davaro’ sinemalarında olduğu üzere çarşaf giyen iki erkek şahıs, kapı kapı dolaşarak apartmanlara girmeye çalıştı. Rastgele zillere basan şahıslar, kapının açılmasıyla apartmanlara girip hırsızlık yapmayı amaçlarken, durumun farkına varan bir vatandaş yaşanan o anlar kayıt altına aldı. Manzaralarda ise konut sahibi hanımın “Kimsiniz” sorusuna ısrarlı bir biçimde “Aç abla aç” karşılığı veren hırsızlar dikkat çekti.

Yaşanan olayı anlatan bir mahalle sakini, “Benim de başıma emsal bir olay geldi. Çarşaf giymiş iki erkek zile bastı. Seslendiğimiz vakit ise karşılık vermediler. ‘Kimsiniz’ diye yenidendan sorduğumuzda ‘Aç abla aç’ diye reaksiyon gösterdiler. Ben birinci başta bayan sandım. Ses tonu gittikçe kalınlaşınca erkek olduklarını anladım. olaydan daha sonra aklıma birinci vakit içinderda Kemal Sunal’ın sinemaları geldi. Orada da buna misal sahneler var. Onlardan tek farkı ise bu yaşananların gerçek olması. Lakin artık bu biçimde olaylara alıştık zira burası Esenyurt. Her ne olursa olsun bu üzere şeylerden ister istemez huzursuz oluyoruz ve mevzu hakkında yetkililerden tedbir almasını bekliyoruz” dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.