İBB’den ‘Yürü Be İstanbul’ kampanyası: Bir haftada 50 bin adım atana fiyatsız tek geçiş hakkı

miRBey

Aktif Üye
İBB’den ‘Yürü Be İstanbul’ kampanyası: Bir haftada 50 bin adım atana fiyatsız tek geçiş hakkı
BELTUR’dan yapılan duyuruda “Kentini keşfederken 1.000 adım atan İstanbullulara Beltur’dan kahve hediye! Fiyatsız kahve için ‘Yürü Be İstanbul’ uygulamasını indir, 1.000 adım atarak Beltur Kahve rozetini ve hediyeni kazan” sözlerine yer verildi.

Fiyatsız kahveden daha sonra fiyatsız ulaşım

Buna göre cep telefonunuza indireceğiniz “Yürü Be İstanbul” uygulaması üzerinden BELTUR şubelerinden fiyatsız kahve içmek de mümkün. Uygulamayı indiren İstanbullular, günlük 1000 adım attıktan daha sonra gittiği BELTUR şubesinden fiyatsız kahve alabilecek.

Android ve App Store’den indirilebilen “Yürü Be İstanbul” uygulamasıyla adım atarlarını kayıt altına alıp 50 bin adıma ulaşan İstanbullular, kendilerine verilecek kodla BELBİM üzerinden tek geçişlik fiyatsız ulaşım hakkına sahip olacak.

“Yürü Be İstanbul” adresinden yapılan duyuru şu biçimde:

“Dünya Sıhhat Örgütü tarafınca önerilen günlük adım gayemiz 10.000 adım. Bir haftada 50.000 adım atan birinci 2.500 bireye Belbim’den fiyatsız tek geçişlik İstanbulkart yüklemesi hediye!”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.