Hazal Kaya’nın ‘Senin fikrinin ne ehemmiyeti var vasat herif’ dediği Ahmet Hakan: Elimde değil

miRBey

Aktif Üye
Hazal Kaya’nın ‘Senin fikrinin ne ehemmiyeti var vasat herif’ dediği Ahmet Hakan: Elimde değil
Hakan, bugünkü yazısında da Netflix’te yayınlanan “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin başrolünde yer alan Hazal Kaya’nın oyunculuğunu yine eleştirdi.

Hakan, “Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefret ettim abi. Ne yapayım? Elimde değil. Nefret ettim. Farkındayım, nefret epey kuvvetli bir histir. Ancak Hazal Kaya’nın oyunculuğu o kadar makûs geldi ki bana, hislerimi lakin nefret sözü karşılayabildi. Ve dünkü yazıyı yazdım. Bu yazı niçiniyle kimileri bozulmuş bana” dedi.

Hakan, “Bozulanlardan biri de direktör Ezel Akay. ‘9 Defa Leyla’ diye bir sinema çekmişti bu Ezel Akay. Berbat ötesi bir sinemaydı. Sinema sanatını, icat edildiğine utandıracak kadar rezildi. Beş dakika bile katlanamıyordun, o derece berbattı. Haluk Bilginer ve Demet Akbağ üzere devasa oyuncular bile heder edilmişti sinemada. Sinemayla ilgili bu niyetlerimi açıkça yazmıştım bu biçimde. Ezel Akay, ta o günden beri ortasında o denli bir kin beslemiş ki bana karşı… Hazal Kaya yazısını fırsat bilip kinini, nefretini kusmuş bana attığı ‘lanlı lunlu’ bir tweet’le. Merak ediyorum: Çapsızlık mı kindarlığı doğuruyor yoksa kindarlık mı çapsızlığı besliyor?” tabirini kullandı.

Akay, Hakan’ın yazısında “Ayrıca 5’i de tıpkı manaya geliyor esasen. ‘İfade yüklemeyi bilmiyor’ ne lan??? Bilgisiz… Bin yıldır sinema tiyatro yapılıyor bu ülkede… Madem ilgilisin, oyunculukla ilgili tabirleri de öğren… (ben de kızdım vallahi)…” diye yorum yapmıştı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.