Hazal Kaya’dan “Oyunculuğundan nefret ediyorum” diyen Ahmet Hakan’a: Senin fikrinin ne kıymeti var

miRBey

Aktif Üye
Hazal Kaya’dan “Oyunculuğundan nefret ediyorum” diyen Ahmet Hakan’a: Senin fikrinin ne kıymeti var
Ahmet Hakan, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin başrolünde yer alan Hazal Kaya’nın oyunculuğunu eleştirdi. Hakan “Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefretimin 5 niçini” diye sıraladığı hususlar biroldukça oyuncunun reaksiyonunu çekti. Hakan’ın tenkitlerine amaç olan Hazal Kaya’dan ise yanıt geldi.

Hazal Kaya, Instagram’dan yaptığı paylaşımla Ahmet Hakan’a reaksiyon gösterdi. Kaya “Senin fikrinin ne ehemmiyeti var vasat herif” notunu paylaştı.

Oyuncu Hazal Kaya bu paylaşımının akabinde tenkitlere karşılık vererek şu satırları yazdı:

“Zamanda seyahat yapıp 100 yıl öncesine giden bir bayan nasıl doğal olabilir? bu biçimde bir kurguyu canlandıran bir oyuncu nasıl ömrün olağan akışındaymış üzere gündelik oynayabilir? Bu 100 yıldaki kazanımlarla, kimsesiz tek başına ayakta durmuş özgür bir bayan geçmişte yabancılık çekmeden nasıl var olabilir? Portakalın yuvarlanışını izlediğimiz bir senaryosu yok Pera Palas’ın, organik değil fantastik bir kurgusu var. Ben de performansımı bu bilgileri dikkate alarak inşa ettim. Beğenmemiş olabilirsiniz, kimilerinin tenkidin adaletine dair terazisi kaymış da olabilir. Ancak teraziniz kayarken vücuduma, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamazsınız! Hele ayrıcalıklı pozisyonlarını korumak için yeri gelince nasıl sustuklarını bildiklerimiz hiç yapamaz! Haddiniz değil!”
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.