Hayvan üzere yaşamak için 15 bin dolara köpek kostümü yaptırdı: İnsan olmaktan vazgeçtim

miRBey

Aktif Üye
Hayvan üzere yaşamak için 15 bin dolara köpek kostümü yaptırdı: İnsan olmaktan vazgeçtim
Japonya’da yaşayan Toko isimli bir hayvansever, ülkedeki Zeppet isimli bir kostüm üreticisi firmayla temasa geçerek gerçek boyutlu bir köpek kostümü yaptırdı. İmali 40 gün süren gerçekçi köpek kostümünü giyerek çektiği fotoğraflarını toplumsal medyada paylaşan Toko, “Lessi çeşidi köpek kostümü yaptım zira giydiğimde gerçek görünüyor. Gerçekçi bir model olmasını istediğim için, boyuma yakın büyük bir hayvanın güzel olacağını düşündüm. Bu yüzden bir köpek kostümü yaptırmaya karar verdim” dedi.

A #Japanese man fulfils his life-long ambition of becoming a DOG after spending two-million Yen (£12,500) on a costume.

He goes by the name of Toko-san, commissioned an agency called #Zeppet who spent 40 days making the bespoke Collie outfit & all over SM, I kid u not
🙄
pic.twitter.com/58lQejYGks

— Mr Pål Christiansen
🇳🇴
😍
🇬🇧
(@TheNorskaPaul) May 26, 2022

Nisan ayında açtığı YouTube hesabını takip eden binin üstündeki takipçisi için paylaştığı görüntülerde hayvan olarak yaşama tecrübesinden bahseden Toko, şimdiye dek YouTube’da 600 binden çok görüntülenme ve Twitter’da 50 binden çok beğeni topladı.

Japonya’daki lokal medya ve televizyonlarda haber olan sıra dışı adam, yayınlanan imajlarda bir köpek üzere yerde sırtının üzerinde yuvarlanırken görülüyor.

Bir öteki görüntüde ise köpek adam Toko, üzerinde “Köpek oldum zira hayvan olmaya karar verdim” yazılı olan notları kameraya gösteriyor.

Toko’nun sonucuna toplumsal medyadan farklı reaksiyonlar geldi. Kimisi kostümün gerçeğe yakın olmasını överken, kimileri ise köpek adamın doğal görünmediğini söyleyerek, “Ne kadar para harcarsan harca, hiç bir vakit gerçek bir köpek olmayacaksın” dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.