Hande Doğandemir: Cardi B kafayı bana taktı, Twitter’da linç kampanyası başlattı

miRBey

Aktif Üye
Hande Doğandemir: Cardi B kafayı bana taktı, Twitter’da linç kampanyası başlattı
Oyuncu Hande Doğandemir, ‘Dayı Şov’ programına konuk olarak mesleğinde yer aldığı projeler hakkında konuştu.

Doğandemir’e ‘Game of Thrones’ dizisinin toplumsal medya hesabından kendisine yönelik yapılan paylaşım hatırlatılarak “Rol geliyor diye sevindin mi?” sorusu yöneltildi. Oyuncu, “Ortalığı karıştıracak bir rol girecekse o benimdir dedim” cevabını verdi.

Bir devir ‘Muhteşem Yüzyıl’da Turhan Sultan’ı oynayan Doğandemir, dünyaca ünlü rap’çi Cardi B’nin kendisine nasıl kafayı taktığını da anlattı.

‘’Hayırdır Cardi’ciğim, ne oluyor ya’ dedim’

Cardi B bana kafayı taktı” diyen Hande Doğandemir, ünlü müzikçinin kendisini Twitter’da sıkıştırdığını söylemiş oldu:

“Cardi B, ‘Muhteşem Yüzyıl’ hastası çıktı. Kösem’i ortadan kaldıran Turhan Sultan’ı oynadım ben orada. Küfür kıyamet! Linç kampanyası başlattı bana Twitter’da. ‘Allah belanı versin’ falan demiş. Ben de ‘Hayırdır Cardi’ciğim, ne oluyor ya’ dedim.”

Cardi B., Mükemmel Yüzyıl’ın final kısmını izledikten daha sonra Twitter üzerinden Türk direktörlere seslendi:

“Türk direktörler, lütfen bir sultan dizisi daha yapar mısınız? Buna hayatımda gereksinimim var. Nitekim feci biçimde gereksinimim var.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.