miRBey
Aktif Üye
Haluk Levent’ten Elon Musk’a: Bak Elon, papaz olacağız seninle bu gidişle
Şarkıcı Haluk Levent, Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk’a tepki gösterdi.
Levent, toplumsal medya hesabı üzerinden, beğenmediği biçimde kimi gönderilerin ‘beğenilmiş‘ üzere gösterildiğini söylemiş oldu. Ünlü müzikçi, Elon Musk’ı da etiketleyerek yaptığı paylaşımda şu sözleri kullandı:
“Sevgili Elon Musk! Beğeni yapmadığım biçimde beğeni yapmışım üzere twitler görüyorum. 1 ay evvel de 9 beğeni silmiştim bir daha sildim artık. Haydi politik twit bi yana Seren Serengil Gülcan Bali ile arbede etti twitini niçin beğeneyim ya? Bak Elon! Papaz olacağız seninle bu gidişle.”
Şarkıcı Haluk Levent, Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk’a tepki gösterdi.
Levent, toplumsal medya hesabı üzerinden, beğenmediği biçimde kimi gönderilerin ‘beğenilmiş‘ üzere gösterildiğini söylemiş oldu. Ünlü müzikçi, Elon Musk’ı da etiketleyerek yaptığı paylaşımda şu sözleri kullandı:
“Sevgili Elon Musk! Beğeni yapmadığım biçimde beğeni yapmışım üzere twitler görüyorum. 1 ay evvel de 9 beğeni silmiştim bir daha sildim artık. Haydi politik twit bi yana Seren Serengil Gülcan Bali ile arbede etti twitini niçin beğeneyim ya? Bak Elon! Papaz olacağız seninle bu gidişle.”
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.Sevgili @elonmusk !
Beğeni yapmadığım halde beğeni yapmışım gibi twitler görüyorum.
1 ay önce de 9 beğeni silmiştim yine sildim şimdi.
Hadi politik twit bi yana Seren Serengil Gülcan Bali ile kavga etti twitini niye beğeneyim ya?
Bak Elon!
Papaz olacağız seninle bu gidişle.
— Haluk Levent (@haluklevent) December 15, 2022