Haluk Levent birinci sefer deklare etti: hiç bir yere gitmiyorum

miRBey

Aktif Üye
Haluk Levent birinci sefer deklare etti: hiç bir yere gitmiyorum
AHBAP Lideri ve müzisyen Haluk Levent, dernek başkanlığını bırakarak müzik çalışmaları için yurtdışına gideceğini açıklamıştı. Twitter hesabını dernek üyelerine devrederek artık toplumsal medyayı da kullanmayacağını duyuran Haluk Levent, hayranlarını sevindirecek yeni bir açıklama yaptı.

4 Şubat akşamı Dilber Ay sinemasının gala gösterimine katılan Levent, AHBAP Derneği’nin başında olduğunu ve hiç bir yere gitmeyeceğini söylemiş oldu. Kameralara konuşan ünlü sanatçı, birinci kere husus hakkında açıklama yaptığını tabir ederek şunları söylemiş oldu:

“İlk defa açıklıyorum. Bir müzikal seyahat için 2-3 ay yurt dışına gidecektim. daha sonra dönecektim. Lakin o kadar spekülasyon oldu, ülkeyi terk ediyor denildi. Lakin artık burada söylüyorum hiç bir yere gitmiyorum. Müzikal çalışma için tahminen arkadaşlarım gelecek İstanbul’a. Darmadağın haberler var. hiç bir yere gitmiyorum”
Merhaba. Ben @busevrc .
Haluk abimizden haber var. https://t.co/JdweiKQQwF

— Haluk Levent Ekip (@haluklevent) February 4, 2022

Daha evvel ne demişti?

Ağustos ayında, Gelecek yılın 26 Kasım günü vazifesi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurtdışına yerleşiyorum. Ahbap üyeliğim devam edecek. Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime vakit ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana” diyen Levent, sonucuyla toplumsal medyada gündem olmuştu.

Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurtdışına yerleşiyorum.
Ahbap üyeliğim devam edecek.
Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak.
Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum.
Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana
🙂

— Haluk Levent Ekip (@haluklevent) August 28, 2021
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.