Hakkında 4 yıla kadar mahpus istemi olan Berkay: Pişman değilim, cezaya razıyım

miRBey

Aktif Üye
Hakkında 4 yıla kadar mahpus istemi olan Berkay: Pişman değilim, cezaya razıyım
Müzikçi, “Biz polis zoruyla mahkemeye gdolayılmedik. Mahkemeye katıldım lakin polis zoruyla gdolayılmedim. Devlet beni çağırdıysa giderim. Benim eşime, aileme, çocuklarıma küfreden birisiyle alakalı bir olaydı. Onurumu zedeleyecek biçimde küfredildi. Ben de birebir biçimde karşılık vermek zorunda kaldım. Birebir görüşümü hala savunuyorum. Hiç kimse birisinin ailesine, onuruna, onuruna küfredemez. Onlar bize küfredecekler, biz sessiz kalacağız… Kalmam! söylemiş olduğim hiç bir şeyden pişman değilim. Niçin pişman olayım? Ben cezaya razıyım” biçiminde konuştu.

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine nazaran, karşı tarafın para istediği istikametinde çıkan haberlerle ilgili de açıklama yapan Şahin, “Bizimle uzlaşmak istiyorlar. Uzlaşmak için bizden para istiyorlar. Sayı da veriyorlar. niye para vereyim? Bunlar bu kadar haysiyetsiz ve onursuz insanlar! Hem insanların ailesine küfrediyorlar birebir vakitte para istiyorlar.” diyerek, isyan etti.

Ne olmuştu?

Toplumsal medya hesabı üzerinden Burak Ş. isimli bir takipçisine, “O denli sallamak kolay klavye başından. Olurda denk gelirsek … seni nasıl oturttuğumu görürsün!” biçiminde karşılık veren Berkay Şahin hakkında “Hakaret” ve “Tehdit” cürmünden 4 yıl 4 aya kadar mahpus istemiyle dava açılmıştı.

Mevzu hakkında açıklama yapan Şahin, şu tabirleri kullanmıştı:

“Bir insanın ailesine, kendi onuruna, haysiyetine ve çoluğuna çocuğuna küfredersen biz de bir yere kadar hepimiz insanız… Küfredemezsin, hiç kimsenin o denli bir hakkı yok! Bir yerde insan kendini tutamıyor, bu biçimde bir yansıda bulunuyor. Yaptığım şeyin hakikat ya da yanlış olduğunu savunmuyorum.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.