‘Gerekirse simit yiyeceğiz’ kelamları reaksiyon çekmişti: Hülya Avşar’dan birinci açıklama

miRBey

Aktif Üye
‘Gerekirse simit yiyeceğiz’ kelamları reaksiyon çekmişti: Hülya Avşar’dan birinci açıklama
Geçtiğimiz günlerde ekonomik kriz hakkında konuşan Hülya Avşar, “Bu saatten daha sonra simit mi yiyeceğiz falan. Gerekirse yenecek ancak bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi ferdî halletmemiz gerekir diye düşünüyorum” tabirlerini kullanmış, kelamları büyük reaksiyon çekmişti.

‘Yerim ya da yemem’

Avşar, gelen reaksiyonların akabinde birinci kere konuştu.

Toplumsal medya hesabından paylaşım yapan Hülya Avşar, ”Sakinleştiyseniz sıra bende. O kadar konuşmamın ortasından, daima bir arada bugünleri aşacağız kısmı değil de “simit”e takılanlar; hiç birinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme sıkıntıma gelince, yerim yada yemem ancak bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı” dedi.

‘Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim’

”Hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim” diyen Avşar, gerekirse simit yiyeceğiz kelamlarını tekrar etti.

Avşar, ”Sizin üzere düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki” Gerekirse simit yiyeceğiz, fakat bugünleri birlikte atlatacağız” diye yazdı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.