Fransa’da cumhurbaşkanı aday adayı Zemmour, röportaj sırasında başörtülü bayanın başını açtırdı

miRBey

Aktif Üye
Fransa’da cumhurbaşkanı aday adayı Zemmour, röportaj sırasında başörtülü bayanın başını açtırdı
Fransa’da cumhurbaşkanı adayı olacağı konuşulan , Eric Zemmour, Drancy kentinde canlı yayında verdiği röportaj sırasında başörtülü bir bayana başını açtırdı.

Fransa'da cumhurbaşkanı aday adayı Zemmour, röportaj sırasında başörtülü kadının başını açtırdı https://t.co/4ldFw1O11u pic.twitter.com/w1isz8jDvh

— Sputnik Türkiye (@sputnik_TR) October 27, 2021

Canlı yayında Boukris’e başörtüsünü çıkarması ve laikliğe uyması gerektiğini söyleyen Zemmour, Boukris’in “Kravatını çıkar, bu biçimde başımı açarım” demesi üzerine canlı yayında kravatını çıkardı.

Bunun üzerine başörtüsünü çıkaran Boukris’e Zemmour, “İşte artık laikliğe uydunuz” dedi.

Kanala başörtüsü ile çıkan Boukris, “Başımı aslında bu yılın başından beri örtüyorum, inancıma uymayı deniyorum. Ayrıyeten kanalın bağlı olduğu Bollore kümesinde çalışmayı hayli evvelde bırakmıştım” sözlerini kullandı.

Eric Zemmour’un 2022 yılında Fransa’da gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmayı düşündüğü ve bu sebeple hazırlık yaptığı biliniyor.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.