Flörtlerinin bir anda bağlantısı kesmesinden yorulan bayan, ‘sorunu anlamak için’ çıkış anketi yaptı

miRBey

Aktif Üye
Flörtlerinin bir anda bağlantısı kesmesinden yorulan bayan, ‘sorunu anlamak için’ çıkış anketi yaptı
Shanna isimli bayan, Bumble isimli online flört uygulamasında eşleştiği adamların bir anda kendisiyle konuşmayı kesmesinin sebebini anlamak için çeşitli sorulardan oluşan bir anket hazırladı.

Kendisiyle konuşmayı kesen bireylere anketi yollayan bayan, şu soruları yöneltti:

niye Shanna’yla bağlantısı kestiniz?
Shanna ile bağlantısı kesmenizi ne üzere şeyler önleyebilirdi?
Shanna’nın kişiliğini puanlayınız (1-Çok âlâ 4- Çok kötü)
Shanna ne kadar alımlı?
Kim olduğunuzu unutacak olsa, Shanna’ya söyleyecek tek şey ne olurdu?
Shanna’nın latifelerini puanlayınız (1-Harika 4-Sıkıcı)

Anket tecrübesini TikTok üzerinden paylaşan bayan, “İnsanların daima yok olmasından sıkıldım ve sorunun nerede olduğunu anlamak için bir çıkış mülakatı hazırladım” dedi.

@riesling4prez #datingtips #datingexpert #thisis30 #fyp #happyholidays #DoTheJuJu #nashvilledating #datingfail ♬ Ayy Ladies – Travis Porter

Yayınladığı bir görüntüde ise Shanna, “Bu anketten bir sonuç çıkarmaya çalışmıyorum, sırf güldürü gayeliydi. Maksadım adamların ‘Hey, kusura bakma lakin aradığım sen değilsin’ üzere bir şeyi söylemek için omurgalarının olmadığı gerçeğini lisana getirmek içindi. Bu o kadar güç olmasa gerek. İnan bana, her insanın tipi olmadığımı biliyorum” tabirlerini kullandı.

Shanna anketi dolduran bir flörtünün yanıtlarını da bir görüntü üzerinden yayınladı.

Münasebet: ‘Çok süratli bir biçimde birtakım hislere kapıldım ve bu hislerin ne olduğunu bilmiyorum’

Genç bayanla irtibatı niye kestiği sorusuna “Çok süratli bir biçimde kimi hislere kapıldım ve bu hislerin ne olduğunu bilmiyorum” karşılığı veren şahıs, Shanna’nın ‘görüşmeyi kesen flört’ problemiyle tekrar karşılaşmaması için ise “Kadınlarla çık, zira erkekler aptal” tavsiyesi verdi.

Shanna’nın kişiliğine en yüksek puanı veren ve ‘fazlaca ateşli’ olduğunu söyleyen kişi, genç bayana son olarak “Havalı olmaya devam et. Üzgünüm ben bir pisliktim” dedi.

@riesling4prez Let me see your results! #fyp #results #dating #ghostmode #datingadvice #datingtips #datingadviceformen #bumble #JBLGreekOut ♬ I AM WOMAN – Emmy Meli

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.