Eşinin agresif kedisini yıllar evvel yenisiyle değiştirdi, hâlâ fark edilmedi

miRBey

Aktif Üye
Eşinin agresif kedisini yıllar evvel yenisiyle değiştirdi, hâlâ fark edilmedi
Toplumsal paylaşım platformu Reddit’te yapılan bir paylaşımda bir adam, konutta besledikleri eşine ilişkin kediyi, ‘agresif’ olduğu nedeni öne sürülerek değiştirdiğini ve eşinin durumu hâlâ fark etmediğini belirtti.

Paylaşımda, “6 yıl evvel bu biçimdeki kız arkadaşım, şimdiki eşimin kedisini daha yeterli huylu bir benzeriyle değiştirdim. Çok agresif, kapkara bir kedisi vardı. Herkesi tırmalayıp tıslardı ve birçok vakit kendi tuvaletini kullanmazdı. Eşim daha uygun huylu olması için epeyce uğraştı” tabirleri yer aldı.

çabucak hemen evlenmemişken bir hafta ailesinin yanına gitmek üzere kent dışına çıktığı kız arkadaşının meskenine kediye mama vermeye gittiğini söyleyen adam, “Oraya gittiğim birinci akşam kolumu tırmaladı. Kediye özel olmadığını söyleyip yeniden tırmalarsa yenisiyle değiştireceğim konusunda latife yaptım. Latife olmadığını gereğince düşünene kadar latife aklıma takılı kaldı” dedi.

Man admits to swapping wife’s cat years ago and she still hasn’t realised https://t.co/VkSv4q3bDQ

— The Independent (@Independent) November 6, 2021

Sahibi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş bir kedi buldu

Sonraki günün sabahı yakınlardaki bir hayvan barınağına gittiğini söyleyen adam, tuvalet eğitim almış, insanlara alışık ve biraz ürkek olan diğer bir kedi bulduğunu belirtti.

Kullanıcı, barınaktakilerin kedinin eski sahibinin kalp krizi niçiniyle ölmesinden ötürü ürkek olduğunu düşündüklerini aktardı.

Oldukça arkadaş canlısı ve yeterli huylu olduğunu söz eden kullanıcı, “bu biçimdelikle onu sahiplendim, eşimin konutuna götürdüm, daha sonra asıl kediyi de kentteki bir hayvan barınağına bıraktım” diye ekledi.

‘Kendimi tam bir aşağılık üzere hissediyorum’

Yakınlardaki bir barınağa bıraktığından ötürü eşinin durumu anlamasından korktuğunu belirten adam, “bu biçimdedan bu yana 6 yıl geçti. 4 yıl evvel evlendik. Değiştirilen kedi hala bizle” sözlerini kullandı.

Kullanıcı, kedinin asıl kedinin ismiyle çağrılınca reaksiyon verdiğini ve eşinin durum hakkında hiç bir şey bilmediğini kaydederek, “Bu kediyi seviyor ve ne kadar yeterli huylu olduğuyla övünüyor. Ne vakit görsem kendimi tam bir aşağılık üzere hissediyorum” diye kaydetti.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.