Erkan Petekkaya, Cannes’da kapkaca uğradı, hırsızı yakalayıp polise teslim etti

miRBey

Aktif Üye
Erkan Petekkaya, Cannes’da kapkaca uğradı, hırsızı yakalayıp polise teslim etti
‘Her Şeye Rağmen’in Cannes Sinema Festivali’nde gerçekleştirdiği dünya prömiyerinin sonraki günü sinemanın başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, kapkaççının saldırısına uğradı.

Habertürk’ün haberine bakılırsa Petekkaya, restoranda bir süre daha oturduktan daha sonra oteline dönmek için şenlik alanından taksi durağına gerçek yürürken telefonu çaldı. Petekkaya, telefonda konuşurken yürümeye devam etti. O esnada bir kapkaççı, elinden telefonu alarak koşmaya başladı.

Kısa bir süre şaşkınlık yaşayan Petekkaya, çok kalabalık bir alan bulunmasına karşın hırsızı kovaladı ve yaklaşık 300 metrelik bir kovalamacadan daha sonra yakaladı.

Petekkaya, olay daha sonrası yaptığı açıklamada, “O kadar kalabalık bir alanda ki… İnsanların içinden zigzag yaparak hırsızı kovaladım. Ben bu kadar süratli koşabildiğimi bilmiyordum. Hırsız genç bir çocuk bulunmasına karşın yakaladım. ‘Paraya gereksinimin var ise ben sana vereceğim’ diyerek 50 euro uzatıp telefonumu istedim. Kabul etmeyince bir 50 euro daha uzatıp ‘Al bu paraları benim telefonumu ver’ dedim. Paraları almasına karşın telefonumu vermeyince karnına bir yumruk attıktan daha sonra kolundan tutup devriye gezen polislere götürdüm” dedi.

Petekkaya, kelamlarını şöyleki sürdürdü:

“Polislere paraya gereksinimi olduğu için 100 euro verdiğimi bir daha de çaldığı telefonumu iade etmediğini söylemiş oldum. Polisler evvel bana telefonun bana ilişkin olmadığını düşündü. Ben de telefonu kapatıp açtım ve foto galerideki fotoğraflarımı gösterdim. Bunun üzerine telefonumu bana verdiler. çabucak sonrasında hırsızın cebinde iki tane 50 euro olduğunu söyleyip onları da istedim. Cebini aradılar ve iki tane 50 euro buldular. Paraları da geri verdiler.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.