Ekip sevdası boşanma noktasına getirdi: ‘Fenerbahçe ölmez lakin sen bir gün ölüp gidersin gülüm’

miRBey

Aktif Üye
Ekip sevdası boşanma noktasına getirdi: ‘Fenerbahçe ölmez lakin sen bir gün ölüp gidersin gülüm’
ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan ‘Esra Erol’da‘ programına katılan bir çift, gündeme damga vurdu.

Fenerbahçeli olan Şaban Duran isimli şahıs, kadro sevdası yüzünden 18 Ocak günü eşi Burcu Elmas tarafınca terk edilerek Esra Erol’dan yardım istedi.

Evliliklerini bitirme noktasına gelen çiftin yardımına koşan Erol ise Burcu isimli bayana ulaşarak canlı yayına getirdi.

‘yaşamımda her vakit Fenerbahçe ön plandaydı’

Kameraların karşısında yaşadığı olayı anlatan Şaban, “yaşamımda her vakit Fenerbahçe ön plandaydı, artık yemin ediyorum her vakit Burcu ve çocuklarım ön planda Fenerbahçe en son” sözlerini kullandı.

‘Beni değil Fenerbahçe’yi seçti’

Bunun üzerine Erol, Şaban’a “Peki Fener mi, Burcu mu?” sorusunu yöneltti. O sırada ortaya giren Burcu ise birebir soruyu daha evvel eşine sorduğunu sav ederek Şaban’ın, Fenerbahçe’yi seçtiğini söylemiş oldu.

‘Sen bir gün ölüp gidersin gülüm…’

Şaban, eşinin söylemiş olduklerini kabul ederek “Fener dedim. Fener hiç ölmez. ‘Ama sen bir gün sabah ölüp gidersin gülüm’ dedim. ‘Ama Fener bırakmaz’ dedim. Kusura bakma gülüm” cevabını verdi.

Şaban’ın bu kelamları stüdyoda kahkahayla karşılandı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.