Ehliyetsiz olarak polise yakalanan şoförün babası: ‘Verin bir tabanca da ben sıkayım’

miRBey

Aktif Üye
Ehliyetsiz olarak polise yakalanan şoförün babası: ‘Verin bir tabanca da ben sıkayım’
İnegöl Emniyet Müdürlüğü takımları Ahmet Türkel Etraf yolu üzerinde şoförlere yönelik uygulama yaptı. Uygulama sırasında şüphelenilen 38 RV 828 plakalı araba durduruldu. Araçtaki şoför ve 3 yolcu genç, araçtan indirildi.

Takımlar şahıslar üzerinde arama yaptılar. Şahıslardan 25 yaşındaki Soner U.’nun zerinde uyuşturucu kullanım aparatı ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Yapılan incelemede şoför 24 yaşındaki Berat K.’nın şoför dokümanının olmadığı tespit edildi. Şoför gence ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 699 TL cezai süreç uygulandı.

Uygulama noktasına gelen şoförün babası Osman K., oğluna isyan etti.

Baba Osman K., “Ne yapayım oğlum ben artık. Verin bir tabancada ben sıkayım yada sen sık öldür beni. Nedir bu rezillik. Kâfi burama geldi ya. Ben de beşerim oğlum. Can taşıyoruz, taş değil ya.” dedi.

Şoför ve üzerinden tabanca ile aparat çıkan Soner U. Tabiri alınmak üzere karakola gdolayıldü.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.