‘Düşünen Maymun’ kayalığı: ‘bu biçimde hoş ve farklı bir oluşumun karşısında epey memnun oldum’

miRBey

Aktif Üye
‘Düşünen Maymun’ kayalığı: ‘bu biçimde hoş ve farklı bir oluşumun karşısında epey memnun oldum’
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ‘Düşünen Maymun’ figürlü kayalık nazarannleri şaşırtıyor.

İlçenin İnanlı köyündeki ‘Düşünen Maymun’ figürlü kayalık, hem şaşırtıyor tıpkı vakitte ilgi çekiyor. Tabiatta karşılaştığı hoşlukları ve enteresan anları fotoğraflayan Ümit Bartın, bu sefer büyük bir kayalığın oluşturduğu maymun imgesini kayıt altına aldı.

Maymuna benzeyen kayalık karşısında şaşkına döndüğünü belirten Ümit Bartın, şunları söylemiş oldu:

“Yüksekova’nın İnanlı köyüne yanlışsız yol alırken, köyün hoş görünümü karşısında mest oldum. Köy insanıyla sohbet ederek seyahatimi tamamlamaya çalışıyordum. Köyün sonunda görünen büyük bir kayalık dikkatimi çekti. Biraz şaşırarak doğal olan bu enteresan kayalığı fotoğraflamaya başladım. bu biçimde hoş ve farklı bir oluşumun karşısında hayli keyifli oldum. Bölgemizde görülmesi gereken birfazlaca hoş, enteresan ve gizemli doğal alanların olduğuna fazlaca defa şahit oldum. bu biçimde durumlarla müsabakayı umut ederek seyahatlerimize devam edeceğiz.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.