Dinamik elektrik fiyatlarını kullanmak: Tibber ile bir saha raporu

Draqon

Aktif Üye
Elektrik sağlayıcısı Tibber, dinamik elektrik tarifesiyle Almanya'da orantısız bir popülerliğe sahip. Yeni bir müşteriden gelen rapor.

(Resim: Tibber)

17.05.2024,

18:26

Saat

Okuma süresi: 15 dk.

Reklamcılık

1. Dinamik elektrik fiyatlarını kullanmak: Tibber ile bir saha raporu

• Şirket içi geliştirmeyle aşılan tuhaflıklar

2. Mobilyalar

3. Fiyat gelişimi ve bağımlılıklar

4. Standart evler standart yük profilini alabilir

Yine oldu: Bir ürün hakkında o kadar çok şey yazdım ki, kendimi onu almaya ikna ettim. Bu kez: uygun ölçüm donanımına sahip olduğunuzu varsayarak, elektrik borsasının gün öncesi fiyatlarına göre saatlik olarak fatura kesen sağlayıcı Tibber'den elektrik. Bu yazıda deneyimlerimi ve her türlü ilginç bulguyu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Akıllı sayaçlar aslında bu tür dinamik elektrik tarifeleri için doğru çözüm: tüketimi her 15 dakikada bir kaydeden ve bunu internet üzerinden, elektrik sağlayıcının erişim sahibi olması gereken dağıtım şebekesi operatörüne gönderen kalibre edilmiş sayaçlar.

Güzel #Neuland'ımızda bu tür bilgi çağı şeytanlıklarının yoğunluğu oldukça düşük, etrafınıza baktığınızda bu hiç de şaşırtıcı değil: Başka hiçbir Avrupa ülkesi faksa bizim kadar bağımlı değil ve duvar kutularının veya kutularının acil durum yükünün azaltılmasına karar verildi. Şebekeye fayda sağlayacak ısı pompaları OCPP aracılığıyla değil, uzun uzman komite toplantılarından sonra bir dalgalanma kontrol alıcısı aracılığıyla gerçekleştirilir. Bu metni BTX aracılığıyla okumak zorunda kalmamanız bir mucize.

Bu, Haberler Plus “Dinamik elektrik fiyatlarını kullanmak: Tibber ile bir saha raporu” başlıklı makalemizden bir alıntıydı. Haberler Plus aboneliği ile yazının tamamını okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

Maalesef bu bağlantı artık geçerli değil.

Ücretsiz öğelere olan bağlantılar, 7 günden eskiyse veya çok sık erişiliyorsa geçersiz hale gelir.

Bu yazıyı okumak için deneme aboneliği yapın ve bir ay boyunca tüm Haberler+ içeriklerini ücretsiz okuyun.

Haberin Sonu

Haberleronline

Bülten

Hiçbir haberi kaçırmayın! Haberler Online'dan her sabah yeni haberlere genel bakış

E-posta adresi

Gönderim süreci ve iptal seçenekleriniz hakkında detaylı bilgiyi gizlilik politikamızda bulacaksınız.

Reklamcılık

Daima bilgi sahibi olun: Bir konuyu takip etmek için üzerindeki artı sembolüne tıklayın. Konularınızla ilgili tüm yeni içerikleri size göstereceğiz.
Daha fazla bilgi edin.