Cinsel istismardan yargılanan müdür yardımcısı: ‘Kılık kıyafeti fazlaca şık ve dikkat çekiciydi’

miRBey

Aktif Üye
Cinsel istismardan yargılanan müdür yardımcısı: ‘Kılık kıyafeti fazlaca şık ve dikkat çekiciydi’
Teze göre, 22 Mart 2021 tarihinde Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bulunan Çamlıtepe Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi’nde matematik ğretmeni ve müdür yardımcısı olarak misyon yapan B.S., 12’inci sınıf öğrencisi D.U.’ya karşı farklı tarihlerde cinsel istismarda bulundu.

D.U.’nun şikayeti üzerine polis takımları tarafınca gözaltına alınan müdür yardımcısı B.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

‘Zincirleme biçimde kişiyi hürriyetinden mahrum kılma ve zincirleme biçimde çocuğun cinsel istismarı’ kabahatinden yargılanan sanık B.S.’nin duruşması bugün Kocaeli 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde başladı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre duruşmaya taraf avukatları ve D.U.’nun sınıf arkadaşları katıldı. Sanığın hazır edilememesi ve şahidin duruşmaya gelmemesi niçiniyle duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

‘Bana hocam deme seni öğrencim olarak görmüyorum’

“B.S. benim öğretmenim olur. Pandemi niçiniyle okula epey sık gidemiyorduk lakin staj ve kurs sebebiyle 3 gün okula gidiyorduk. Olay tarihinden 2 ay evvel B.S. bana kitap vereceğini söyleyerek beni revire çağırdı. Revire inip kitap teslim aldığıma dair imza attığım esnada öğretmenim B.S. bana geriden sarıldı. çabucak sonrasında ‘Hocam ne yapıyorsunuz’ formunda reaksiyon gösterdim bunu üzerine B.S., ‘Bana hocam deme, seni öğrencim olarak görmüyorum, sen her vakit benim dikkatimi çekiyorsun’ diyerek beni taciz etti. yeniden reaksiyon göstererek dışarı çıkmak istedim. Bu mevzuyu kimseye söylememem konusunda uyararak beni bıraktı.”

‘Öğretmenim özlemişim sizi’ diyerek sarıldı’

Matematik öğretmeni olması ötürüsıyla derslere giren B.S. iddianamedeki savunmasında, “D.U. benim öğrencimdir ve kendisini 2 yıldır tanırım. Olağanda D.U.’nun derslerine girmem fakat kendisinin talebi üzerine öteki öğrencilere kurs verdiğim üzere ona da verdim. Bu süreçte Ulusal Eğitim Müdürlüğü tarafınca öğrencilere dağıtılmak üzere üniversite hazırlık kitapları gönderildi. Revirde bulunan bu kitapları öğrencilere dağıtmak üzere öğrencileri çağırdım. D.U.’ya revirde kitap verdiğimde pandemi ötürüsıyla kimse yanımızda yoktu. D.U., bana ‘öğretmenim özlemişim sizi’ diyerek sarıldı, ben de kendisine sarıldım ve revir odasından çıktık” biçiminde konuştu.

‘Kılık kıyafeti fazlaca şık ve dikkat çekiciydi’

Olay tarihinde D.U., kurs almak maksadıyla okula geldiğini gördüğünü söyleyen B.S. “D.U.’nun kılık kıyafeti hayli şık ve dikkat cazipti. D.U. haricinde kursa gelen öğrenci yoktu. Sınıfa girip kendisine ders verdim, birebir anlatmak için de yanına oturdum. D.U. kendisi bana temasta bulununca bir an nefsime yenik düştüm. Sınıftan ayrılmak üzere kalktık ve gelip bana sarıldı. Bu esnada da zil çaldı. Sınıfın kapısını kilitlemedim. Teneffüsten daha sonra 2 öğrenci daha sınıfa geldi. Onlara ders vermeye devam ettim. Kendi isteği haricinde rastgele bir cinsel aksiyonda bulunmadım, suçlamaları kabul etmiyorum” sözlerini kullandı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.