Bülent Serttaş: Cumhurbaşkanımızı üç sefer ağlattım

miRBey

Aktif Üye
Bülent Serttaş: Cumhurbaşkanımızı üç sefer ağlattım
Bülent Serttaş, Akşam gazetesinden Yasemin İlan’a konuştu. 40 yıl evvel İstanbul‘a geldiğinde bakıp iç geçirdiği, kiracı olmayı hayal ettiği villalardan aldığını, fazlaca değerli otomobillere sahip olduğunu söyleyen müzikçi, “Rabbim fazla verip de şaşırtma beni’ diye hayli dua ediyorum” dedi.

Serttaş, giysiye de fazlaca para harcadığını belirterek “Alınan meslektaşlarım olacaktır lakin ben bu işe yatırım yapıyorum. Trençkotumun 16 bin 500 lira olduğu yazıldı fakat elimdeki çantayı görmediler. 12 bin liralık çanta kullanıyorum” sözünü kullandı.

Türkücü, ‘Ağlama anam’ isimli müziğiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ı üç kez ağlattığını anlattı:

“yaşamımı döndüren, beni ben yapan dönüm noktam olan müzik ‘Ağlama anam’dır. Ondan evvel de fazlaca müziğim patlamıştı lakin insanların beni yüreğine koyduğu müzik ‘Ağlama anam’ oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı da üç defa ağlattım bu müzikle. Hatta birincisinde şöyleki yakamı tuttu, kendine yanlışsız çekti ve ‘Zalım en zayıf noktamdan yakaladın beni’ dedi. Malum Sayın Cumhurbaşkanımız da merhum annesine epey düşkündü. İşte orada Bülent Serttaş’ın istikameti de değişti, sanat anlayışı da. İnsanların neyi sevip sevmeyeceğini öğrendim, kendime bir yol çizdim. Sahnede gördüğüm ilgiyi müziklerime yönlendirdim.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.