Britney Spears: Müziğe orta vermek, beni senelerca kullanan insanlara ‘S… git’ deme tekniğim

miRBey

Aktif Üye
Britney Spears: Müziğe orta vermek, beni senelerca kullanan insanlara ‘S… git’ deme tekniğim
Britney Spears, babasının 13 sene süren vasiliğinden kurtulmasının akabinde müzik ömrüne orta vermesine dair açıklama yaptı.

Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yapan müzikçi Spears, vasilik altında yaşadığı senelerda özel hayatı ve iş hayatının denetim altında olduğunu söyleyerek, “Bu süreçte insanlardan ve cümbüş sanayisinden korkmaya başladım. Yeterli olmak istedim lakin kalbine yaptıkları affedilemez” dedi.

Spears paylaşımda şu tabirlere yer verdi:

“senelerca yeni müzikler söylemek ya da eski müziklerimin remixlerini yapmak istedim lakin hayır dediler. Beni başarısız kılmak istediler. Çok vakit kaybedildi ve sanırım artık kimileri niye yeni müzik çıkarmadığımı merak ediyor. Beşerler, bana şahsi olarak yapılanları bilmiyorlar. Beni sahiden kırdılar. Yeni müzik yapmamak, benim o insanlara ’S… git’ deme usulüm.”
Bu gönderiyi Instagram’da gör

Britney Spears (@britneyspears)’in paylaştığı bir gönderi

Britney Spears’in yaşadığı esaret geçtiğimiz ay açıklanan mahkeme sonucuyla sona ermiş, Jamie Spears’ın kızının 60 milyon dolarlık servetini ve ömrünü denetim etmesini sağlayan 13 yıllık vasilik kaldırılmıştı.

Müzikçi, haziran ayında Los Angeles Üst Mahkemesi’ne verdiği sözde, vasiliğin kendisini istismar ettiğini, babasının kölesi haline getirdiğini, istemediği biçimde lityum üzere ağır ilaçlar almaya, sahneye çıkmaya zorlandığını, evlenip çocuk yapmasına müsaade verilmediğini anlatmıştı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.